• 9.370.388 stemmen

My Boyfriend's Back (1989)

Komedie | 95 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Paul Schneider

Met onder meer: Sandy Duncan, Jill Eikenberry en Judith Light

Plot My Boyfriend's Back

"... and there's gonna be trouble."

Een tv-producent wil een muzikale reünie van de groepen uit de jaren 60 organiseren. Hij denkt dan in het bijzonder aan ‘The Bouffants’ waarvan de single ‘My Boyfriend’s Back’ de muziek van die tijd goed vertegenwoordigt. Maar om drie voormalige zangeressen van deze groep, te weten Vickie Vine, Debbie McGuire en Chris Henry, weer samen op het podium te krijgen lijkt een moeilijke taak te worden. Ze zijn inmiddels verhuisd, hebben hun eigen gecompliceerde levens en het vraagt veel van hun moed en liefde om samen voor de laatste keer op te treden...

avatar van Dk2008

Dk2008

Bedankt voor het toevoegen Dogie. . Ik hoop dat hij leuk is, ik kom er in toekomst nog op terug.

O.a. Judith Light in deze film, bekend van Who's the boss? en Jill Eikenberry van L.A. Law.

avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

@Dick20008. De film is in elk geval sedert januari 2008 op DVD verkrijgbaar.

avatar van Dk2008

Dk2008

Het eerst waar ik aan dacht toen ik deze film bekeek was aan de eerste cd's die ik kocht. Greatest hits, original artists, ..... en dan bleek het helemaal niet om de originele opnamen te gaan maar latere versies, ........ echt balen was dat. Was dan voor mij ook een reden om pas heel laat te beginnen met het kopen van dvd's.

Het halfuur verloopt nogal moeizaam maar tegelijkertijd is het heel realistisch. In de jaren '50, '60 zijn er enorm veel zanggroepen geweest. Vrouwen vaak met zijn drieën en mannen vaak met zijn vieren. Sommige hebben het heel lang uitgehouden en andere waren al weer vrij snel uit elkaar, om dan soms jaren later toch weer aan een comeback te beginnen.

Om na 25 jaar weer bij elkaar te komen is ook niet gemakkelijk. Twee willen aanvankelijk wel maar eentje heeft er helemaal geen zin in. En daar handelt de film voornamelijk over. Het is een tv-film en dat is duidelijk te merken. De drie dames zien er niet slecht uit voor hun leeftijd, maar zo oud zijn ze in deze film ook weer niet. Vooral Sandy Duncan ziet er goed uit maar Judith Light speelt het best. Het laatste halfuur van de film is ook het beste, maar het had toch wel wat komischer gemogen voor een komedie, lijkt me toch eerder een luchtig drama, waarin ook nog paar grote namen in optreden Peggy March, Mary Wells ..... 3.0/4.0