• 9.370.024 stemmen

A Night in the Woods (2011)

Horror | 85 minuten

Genre: Horror

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Richard Parry

Met onder meer: Scoot McNairy, Anna Skellern en Andrew Hawley

Plot A Night in the Woods

Brody, zijn vriendin Kerry en hun vriend Leo gaan wandelen in Dartmoor Wistman's Woods, zo genoemd omwille van zijn legendarische spookachtige verleden. Die nacht zorgen jaloezie, seksuele spanningen en geforceerde verhoudingen ervoor dat een rustig kampeeravontuur verandert in een nachtmerrie. Als een collectieve paranoia het hoogtepunt bereikt, wordt duidelijk dat er duistere krachten aan het werk zijn in de oude griezelige omgeving. Wie of wat zit er achter hen aan? En kunnen zij deze nacht in de bossen overleven?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Spinstylow

Spinstylow

Ik vond deze film erg slecht. Er gebeurde echt helemaal niks en als er wat gebeurde zag je niks in beeld en ging de camera raar doen. Ik had niet het gevoel dat ik naar een horror film was aan het kijken maar naar een home made bos wandeling, waar de acteurs hier en daar het eng probeerde te maken door een beetje rond te rennen in het bos en soms wat te schreeuwen. Normaal haal ik nog wel iets van waarde uit een slechte horror film, maar uit deze film kan ik dat gewoon helaas niet doen. Ik geef deze film daarom ook maar 1 ster.

avatar van joolstein

joolstein

On-origineel, weinig inspirerend en ondraaglijk saai.Schaamteloos gekopieerd en dan toch nog mislukt Deze found-footage-film biedt niets nieuws tussen het toch al niet heel bijzondere genre. Meest opvallende was dat de camera-beelden als ze gewoon stil stonden erg mooie plaatjes liet zien. Achteraf bleek dat regisseur Richard Parry een documentairemaker was en vermoedelijk zijn dan ook in het bezit was van een paar goede camera's! Oh, en als klap op de vuurpijl is er een scène waarin ze zingen, alsof de film al niet al erg genoeg was! Je heb meer plezier, meer spanning en meer entertainment als je een nacht in je eigen tuin doorbrengt dan met deze film.