• 9.372.307 stemmen

The Saratov Approach (2013)

Actie / Drama | 107 minuten

Genre: Actie / Drama

Oorsprong: Verenigde Staten / Oekraïne

Geregisseerd door: Garrett Batty

Met onder meer: Corbin Allred, Maclain Nelson en Nikita Bogolyubov

Gesproken taal: Oekraïens

Plot The Saratov Approach

"Kidnapped, Ransomed, Delivered"

Op een schijnbaar gewone dag tijdens hun tweejarige LDS-missie, worden Elders Travis Tuttle en Andrew Propst benaderd door Nikolai om een vriend te ontmoeten. Maar in plaats daarvan worden ze gekidnapt, in elkaar geslagen en bijna een week vastgehouden voor losgeld, in Saratov, Rusland. Terwijl hun familie, vrienden en de wereld hopen op hun veilige terugkeer, worden Tuttle en Propst fysisch, emotioneel en vooral geestelijk getest.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Ik had een hardere film verwacht, deze heeft een te hoog E.O. gehalte.

avatar van Oliveri

Oliveri

Helemaal eens met DJ Frankie, teleurstellende film: weinig vaart en langdradig.

avatar van Brabants

Brabants

Hoog liturgie gehalte met moralistisch gepreek waarbij je als kijker het gevoel krijgt dat het christemdom de enige oplossing is voor alle problemen op aarde. De film is verder ronduit slap en kent geen enkele dreiging of wat dan ook van die aard, wat zou horen bij een kidnap en losgeld verhaal. Zelfs de blauwe plekken van de slachtoffers zijn zo fake als het maar zijn kan en moeten de slachtoffers jongens van twintig jaar zijn, terwijl bv. Corbin Allred een man van 35 jr. is. Dit past allemaal in de lijn van een ronduit slap verhaal en een ongeïnspireerde wanproductie.

avatar van Diederik58

Diederik58

Ik ben direct bekeerd tot de Mormonen.

Wat een kleffe zooi. Je zit tegen twee jankende mannetjes te kijken die in hun stoutste dromen hun gijzelnemers van alles willen aandoen, maar het toch maar niet doen. En dan die zielige familie, die het geloof laat prefereren boven het leven van hun twee zoons. Walgelijk.

avatar van stinissen

DjFrankie schreef:

Ik had een hardere film verwacht, deze heeft een te hoog E.O. gehalte.

Klopt als een bus daar gaat de film ten onder aan.

avatar van Waku

Waku

Geen nieuws onder de zon van wat mij betreft.

Inderdaad te langdradig om echt een voldoende te scoren.

Gehele gijzeling in kamer duurt veel te lang en de discussie met de gijzelnemer Nikolai wordt pijnlijk sentimenteel overtrokken.

Lijkt of diezelfde Nikolai van nauwelijks engels sprekend ontpopt richting het eind tot bijna foutloze

engelse talenkobbel.

2*/2.5*

Zeer matige film, vond de muziek het beste...