• 9.371.211 stemmen

Alternatieve titel: Knock Knock 2

Geregisseerd door: Chris Sheng

Met onder meer: Jordan Elizabeth

Plot 1666

"When death comes knocking... AGAIN!"

31 oktober, 2010. Vier vrienden uit Los Angeles besluiten huizen in Hollywood te bezoeken waar het volgens de geruchten spookt en waar bekende personen zijn omgebracht. Ze filmen alles en hopen een geest vast te leggen. De vrienden treffen echter weinig interessants aan, totdat ze bij het huis genaamd '1666' aankomen...

avatar van Sepiroth

Sepiroth

Film komt veel te traag op gang. Het heeft een uur nodig om op gang te komen. Het is veelal gepraat de eerste uur. Pas aan het einde heb je wat creepy momenten, maar dat is niet genoeg om de film te redden.

avatar van PEN15

PEN15

Het gemiddelde op imdb is weer eens veelzeggend. Maar eh, hoezo is er dan een deel II? Dan moet het vorige deel wel een succes geweest zijn.. (>_<) De hoes lijkt trouwens wel verdacht veel op die van house of the dead!!

avatar van voomzap

voomzap

PEN15 schreef:

Dan moet het vorige deel wel een succes geweest zijn...

Gigantisch Succes!

avatar van neovo

neovo

Ok nog nooit zo'n slecht film gezien! Samson en Gert is zelf interessanter!!!!

avatar van The Eagle

The Eagle

Toch een gigantisch succes!! Knock knock 1 scoort 1 ster; dit schitterende vervolg 2 sterren...ik kan niet wachten op Knock Knock 3 en verder!!!!

avatar van MJP10

MJP10

Zeer matige film. Had een lekker horror verwacht maar in plaats van dat was het een light versie. ze Probeerde nog spanning op te bouwen maar met zulke acteurs kom je niet ver. Het verhaal was ook niet om naar huis te schrijven. Het eerste uur van de film erg verveeld en toen ze eindelijk een huis binnen gingen was het allemaal halve gebakken scènes. Gebeurde er wat dan ging de camera wel weer uit of was er geen licht.

Geen beste film dit. Was de moeite niet waar.

*0,5

avatar van Noodless