• 9.370.166 stemmen

Geregisseerd door: Rene Daalder

Met onder meer: Balthazar Getty, Tchéky Karyo en Alice Krige

Plot Habitat

"It'll Grow On You!"

Hank droomt ervan om beschutte gebieden van onze planeet te veranderen in een 'Tuin van Eden'. Als een van zijn experimenten ontploft verandert Hank in een nieuwe levensvorm en zijn huis wordt een oermoeras.

avatar van Quentin

Quentin

Iemand deze film gezien? K wilde hem gaan kopen.......

avatar van Lennert

Lennert

Dat raad ik je niet aan, grotere troep dan dit zul je niet snel vinden

avatar van ichi

ichi

Damn, wat heb ik mij vermaakt. Foute kleuren en effecten, rare dialogen en muziek. Absoluut geen goeie film. Maar op een rare manier erg leuk, er zitten wel goeie ideeen in, maar de uitwerking laat behoorlijk te wensen over. Misschien omdat de film heel veel wil zeggen, maar daar totaal in faalt is het zo vermakelijk. En Wyndom Earl uit Twin Peaks speelt een dubieuze klootzak. 3*

avatar van Wouter

Nederlands filmfonds deed mee, zag ik.

avatar van mikey

mikey

Amusante post apo-flick met antieke computereffecten. Het is allemaal studiowerk/locaties en dat geeft een gek effect. De personages zijn ongeloofwaardig maar wel komisch. Het is een gore film in die zin dat het over slijm en snot gaat, niezen en proesten

avatar van bjerik76

bjerik76

De cover beloofde heel wat, t verhaal lijn ook, maar hoe idyllisch die tuin ook klinkt....de uitwerking was een bende onkruid.

wat een verschrikkelijke zooi.

nieteens afgekeken, wat nep, zelfs studenten fratsen nog een betere film in elkaar.

blijf liever lekker in je tuin of op balkon, dan dat je moeite neem om dit te gaan bekijken !

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Meer mee vermaakt dan dat ik eigenlijk toe durf te geven. Het is namelijk een gedrocht van een film. Soort 'As the World Turns' in een apocalyptische setting. Verschrikkelijk geacteerd, met idiote stereotype karakters en een wat vaag toekomstbeeld (Iets met de ozonlaag). Maar onder al die middelmaat zit een geweldige eco-horror annex sciencefiction film verborgen. Met name het einde is fenomenaal, met prachtige en levendige sets van absurde flora. De Nederlander Rene Daalder is in ieder geval een regisseur wiens films ik zeker nog eens hoop te kunnen vinden. Massacre at Central High (1976) en Hysteria (1997) zien er interessant uit.

Gebrekkig, maar charmant.

avatar van frans123

frans123

ichi schreef:

Ik heb precies hetzelfde ; alles is fout maar het boeit. Een goede b film .

avatar van frans123

frans123

Tonypulp schreef:

Gebrekkig, maar charmant.

Zouden mijn woorden kunnen zijn. Je kijkt naar de zoveelste rommel in dit genre maar het boeit!!! Waardeloze acteurs, setting in een studio , cutmuziek. Je kan eigenlijk geen waardering geven . De filmt zwiept/zwalkt van 0.5* naar 4* vervolgens 1*..en het einde redt alles...5* Ik ga met je mee , ook 3,5*. Een film om niet snel te vergeten..lol "'Gebrekkig maar charmant." Ja dat heeft wat...De mijne; knullig en kunst tegelijk ..hahahahahaha