Delen
Geregisseerd door: Frankie Latina
Met onder meer: Danny Trejo, Sasha Grey, Pam Grier
Nog geen beoordeling
Plot Skinny Dip
Nadat Holly Haven (Sasha Grey) wordt uitgedaagd om te gaan naaktzwemmen tijdens stormachtig weer, verliest ze haar bril en spoelt ze aan op een onbekend strand. Ze wordt het middelpunt van een ontgroening van de plaatselijke voetbalclub waarbij het nieuwste lid de weerloze Holly verkracht. Wanneer er een vrouwelijke motoragent verschijnt, denkt ze gered te zijn. Maar in deze stad is voetbal een religie en de politieagenten de hogepriesters. De jongens worden vrijgelaten met een tik op de vingers en Holly wordt gedwongen zichzelf opnieuw te verdedigen, dit keer tegen degene die geacht werd haar te redden.
Naomi Watts
Gaat zomaar de genrefilm van 2011 worden, zonder twijfel. Sasha Grey is het grootste acterende talent out there en qua filmkeuze verbergt ze haar liefde voor genrefilms niet. Fijne aanvullende cast met Moseley, Trejo en natuurlijke blaxploitation legend Grier. Met Latina heb je een dijk van een regisseur maar het gaat vooral de Sasha Grey show worden
- 20219 berichten
Sasha Grey is het grootste acterende talent out there.
Uhu.

Naomi Watts
Benieuwd op basis van welke film jij dit ten twijfel trekt. GfE heb je niet eens gezien zie ik.
mikey
Op de stelling dat grey het talent van nu is; mag je aannames doen
Naomi Watts
Behoorlijk stompzinnig als je haar mainstream werk niet gezien hebt. Dat het je hoogst onwaarschijnlijk lijkt kan, maar zonder kennis is je mening dan ook niet zo veel waard.
- 20219 berichten
Soms hoef je geen hele films te zien om te oordelen of iemand kan acteren ja of te nee. Alleen al bij het zien van de trainer kan ik zien dat ze niet het "het grootste talent is out there." Net zoals je binnen 1 minuut kan zien dat Gill Swerts niet de beste voetballer is van Feyenoord, zeg maar.
Daarnaast een stuk van de film gezien. Dat ze redelijk kan acteren voor een porno-actrice maakt haar nog geen wereldactrice.
Naomi Watts
Lijkt me wel wenselijk, als jij op basis van segmentjes kan oordelen over acteerwerk is erg knap. Vooral omdat een beetje filmkenner weet dat een performance zo helemaal niet in elkaar zit.
Vind haar acteerniveau dan ook niet redelijk maar juist zeer goed en geloof net iets meer in haar potentie dan klasbakken als Franco, Ronan en Levitt. En redelijk voor een porno actrice? Zoveel stappen niet serieus even over naar mainstream en die dat wel gedaan hebben hebben toch indruk gemaakt. Veronica Hart anyone? Ook een veronderstelling die op aannames is gebaseerd.
Snap je punt in zekere zin, al kan ik er helaas niet zo veel mee als je haar niet hebt zien acteren. En haar vergelijken met de slechtste voetballer van de eredivisie is unaccounted for. Je hoeft niet gelijk gemeen te gaan doen
Naomi Watts
Kan me het ongeloof wel begrijpen, en denk dat je met de kennis ook niet aansluit bij mijn mening hoor. Wel denk ik dat je in jezelf zegt: damn, the slut can really act!
Rianneke_Dan
Die cover is in ieder geval niet op Grey gebaseerd, aangezien zij een echte dubbele rug heeft
Lefgozer
Heb haar paar afleveringen meegemaakt in Entourage. Daar stoorde ze me in ieder geval niet met haar acteertalent, maar om nou te zeggen dat ze me zo positief opviel, dat ook weer niet. Met Trejo en Grier erbij lijkt het me wel een fijn filmpje te worden.
Naomi Watts
Daar speelde ze ook zichzelf, echt acteren was dat dan niet.
Lol, en inderdaad
- 20219 berichten
Ik denk dat jij sowieso niet geheel objectief bent, gelet op haar eerdere "acteerwerk".
Heb een deel van de film gezien, zoals gezegd, en meestal onsteeg ze nog maar net het niveau van de Nederlandse soapies. Denk dat jij dat diep in je hart ook wel inziet.
mikey
Die cover lijkt op een oude beroemde foto. Maar ik kom er niet op welke dat was.
jarno1975 (moderator series)
De poster heeft veel gemeen met de poster van Hardbodies (1984)

Bruce Springsteen-biopic 'Deliver Me From Nowhere' nu al te zien op Disney+

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie