• 9.377.350 stemmen

Met onder meer: Valentina D'Andrea, Andrea De Bruyn en Désirée Giorgetti

Gesproken taal: Italiaans en Roemeense

Plot Morituris

"Evil prevails"

Drie jongemannen komen met hun auto twee aantrekkelijke vrouwen tegen en nemen hen mee op weg naar een rave. Ze leren elkaar beter kennen terwijl ze onderweg zijn en er lijkt zelfs liefde te ontstaan tussen twee van hen. De groep gaat te voet verder naar hun bestemming, maar verschillende schokkende gebeurtenissen zorgen er voor dat een leger dode Romeinse gladiatoren weer tot leven komt...

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ghe..he..he Tof plot, toffe poster en nog toffere belofte bovenaan de poster:

''True old school Italian exploitation'' !!

Interview

Vallen weinig woorden van te snappen, maar Haute Tension valt meermaals en ook Hostel komt even langs. Klassieke Italiaanse exploitation wordt ook even opgenoemd, nou nou! Hoe krijg je de genrefans enthousiast..

Trailer

Muziek staat me allerminst aan, maar de look van die gladiatoren werkt wel erg sterk! Ook lijkt het behoorlijk donker geschoten, ben dus wel benieuwd hoe de gore over gaat komen.

avatar van Onslaught

Onslaught

Ben benieuwd.

avatar van MaNiAc E

MaNiAc E

Geweldige uitwerking! Begint wat rustig maar wat haalt deze film flink uit! Morituris movie review by SlashingThrough.com

avatar van Boeikens

Boeikens

Met wat geluk, voor binnenkort

avatar van Boeikens

Boeikens

Stiekem hoopte ik op wat gore à la Adam Chaplin maar dat viel dus vies tegen.

Als men van de toch al korte speelduur de aftiteling en het onnodige, langdurige en nietszeggende gezwets van het begin verwijdert, blijft er nog een kleine 50 min film over. Dit is opgedeeld in een eerste stukje verkrachting, waar het wat brutaal aan toe gaat maar waar eigenlijk toch ook weer niets spectaculairs te zien is. Het laatste stukje komen dan de ondode gladiatoren te voorschijn waar dan eindelijk de eerste gore wat naar boven komt. Maar ook dit valt zwaar tegen doordat de hele prent zwaar onderbelicht geschoten is.

Sfeer en spanning is ver te zoeken, acteerwerk is extreem amateuristisch, verhaal is flinterdun en voor de gore moet men deze al zeker niet zien.

Tegenvallende 1,5*