• 9.371.611 stemmen

Horror / Thriller | 96 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titel: Panic Button: Massacre at 30,000 Feet

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Chris Crow

Met onder meer: Scarlett Alice Johnson, Jack Gordon en Michael Jibson

Plot Panic Button

"Have You Read The Terms & Conditions?"

Vier jonge mensen winnen een reisje naar New York via hun favoriete website. Aan boord van het privévliegtuig moeten ze hun mobiele telefoons inleveren en meedoen aan een nieuw spel dat zich afspeelt tijdens de vlucht, een totaal nieuwe game-ervaring. Wat ze echter niet weten is dat het geen onschuldig spelletje is. Ze zitten gevangen in het vliegtuig op een enorme hoogte en moeten spelen voor hun eigens levens en die van hun geliefden. De onzichtbare ontvoerder lijkt zelfs hun intiemste geheimen te weten...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Number23

Number23

Nogal standaard filmpje dat niet eens zo verkeerd is. Het probleem is echter dat met dit soort '1 locatie-films', ik al heel snel ga focussen op het acteerwerk. En na een tijdje wordt dat een beetje vervelend. Teveel van hetzelfde zeg maar. Het kon me ook niet echt schelen wat er ging gebeuren met de hoofdpersonen. Heb niet echt veel meer te zeggen over dit cola-light-filmpje.

avatar van lanki101

lanki101

Number23 schreef:

Mee eens, bagger film waar je teveel op het acteer werk gaat letten...

2* maximaal verder niet aan te raden om te kijken.

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Leuk filmpje. Het is misschien geen topwerk, maar voor een low-budget film toch goed gedaan. Het acteerwerk was wel ok en de spanning bleef er toch wel inzitten. Het einde van de film is misschien wat makkelijk gevonden, maar ik vond het best wel ok.

De film laat je trouwens wel nadenken. In de film is het natuurlijk allemaal serieus overdreven, maar het is wel zo dat iedereen tegenwoordig zowat alle details van zen leven op sociale netwerksites zet. Hoe goed ben je dan nog beschermd?

avatar van Filmkriebel

Filmkriebel

Het mag een Saw afkooksel zijn, ik heb me geen minuut verveeld en de film was zelfs behoorlijk spannend. Ondanks een tweetal plotfouten en het matige acteren is die zeker wel een kijkbeurt waard. Een 3,5 lijkt misschien veel gezien het gemiddelde maar wat mij betreft vind ik dit verdiend. Wedden dat iedereen na deze film goed op zal letten wat hij op zijn Facebook profiel zet?

avatar van NovaChe

NovaChe

Genoten van de film, spanning is lekker en het kijk fijn weg.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Leuke B film. Grappig verhaal en is redelijk spannend. Het acteerwerk is niet zo heel best maar kan er mee door. Er hadden wel meer verrassende wendingen in gemogen en ook het einde had beter gekunt. Al met al wel een grappige film die lekker weg kijkt. 3 sterren

avatar van Bossjosh

Bossjosh

Deze film was wel redelijk. De film kwam alleen wat langzaam op gang. Alleen de setting in deze film was zowat alleen maar opgenomen in het vliegtuig. Dat is op zich helemaal niet zo erg maar vond het allemaal wat langdradig en saai over doen komen. ''Leuk'' om een keer te kijken als je echt helemaal niks anders meer hebt om naar te kijken.

avatar van ayko7

ayko7

Niet slecht..

avatar van Shinobi

Shinobi

Soort van Saw meets social media aan boord van een privéjet.

Op zich wel een geinig filmpje, kijkt wel redelijk weg.

Alleen jammer dat de vragenrondes te lang duren, maar je krijgt zo wel veel te weten over de personages en dat niet iedereen is wie die zegt dat die is...

Het einde en motief daartoe was wel een beetje vergezocht, maar ja...

2,5 Sterren.

avatar van K. V.

K. V.

Me ook eens aan deze gewaagd en 'k vond hem niet mis. 'k wist eigenlijk niet wat te verwachten en maar goed ook, want dan is de verrassing des te groter.

De film is in het begin erg mysterieus, maar dit zorgt dan ook dan je met spanning zit te kijken. Hij heeft me dan ook geen moment verveeld, ondanks dat de film zich grotendeels maar op één plek afspeelt, nl een vliegtuig.

De cast deed het ook niet slecht. Niet echt bijzondere acteurs, maar zeker ook niet slecht.

Het einde vond 'k niet slecht en ook wel passend bij de film, maar 'k vond wel het eerste deel het beste van de film.

De film zal niet meteen een Oscar winnen, maar 'k vond hem toch de moeite om gezien te hebben.

avatar van -P-

-P-

Mwoah, matig filmpje over 4 mensen die tegen mekaar worden opgezet doormiddel van pressie middelen. Er zitten wel een paar grappige plotwendingen in maar voor de rest weinig boeiends.

avatar van Boeikens

Boeikens

Onder horror had ik hier iets anders verwacht maar toch ben ik zeker niet ontevreden met deze film.

Niet vaak dat ik positief verrast wordt met een Britse Horror/Thriller maar deze is toch zeker een uitzondering. Spannend, sfeervol en goed geacteerd. Het mag dan wel een SAW afkooksel zijn maar dan toch een die er best mag wezen.

avatar van boemboem27

boemboem27

geen verkeerd filmpje

vond hem zeer de moeite waard,best wel spannend geen horror.

zeer verrassend einde

3.5 ster echt wel verdiend...

avatar van bjerik76

bjerik76

Vrij goede thriller.
Na flightplan, con air en red eye weer eens een spannende film waar je het gewoon benauwd van krijgt.

De spanning word beetje bij beetje steeds hoger opgevoerd.
Het zet je toch aan het denken wat je op facebook zet en wat er allemaal niet van je bekend is.

ikzelf zou alle pc's , camera's en geluidspekers kapot maken zodat er helemaal geen contact meer onstaat tussen die freak en de gijzelaars. en dan de piloot aanpakken, maargoed, als je met meerdere zit met allemaal andere " opdrachten" weet je het nooit.

avatar van choller

choller

super slechte remake van saw

avatar van cales77

cales77

B-Film. Toch ben je benieuwd hoe het afloopt, daarom 2 * Het verhaaltje was immers best leuk.

avatar van weberanja

weberanja

Aangenaam verrast, geen meesterwerk maar wel een spannend filmpje , vond ´ Max´´ de beste acteur! 3.5 ster

avatar van Senta

Senta

Vind het wel een goed verhaal, een stukje waarheid dat je nooit anoniem bent op het www en dus dingen kan doen waar je later heel veel spijt van kunt krijgen....realiteit van de dag!

Vond het wel een origineel verhaal, helaas wel op 1 locatie maar verder wel spannend. 3 sterren van mij

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

Beetje het gevoel een slechte saw verfilming in een vliegtuig te zitten kijken.

Start redelijk goed maar gaat al zeer snel bergafwaarts.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Vond deze, meer dan aardig en of dit nu B-film is of niet, maakt me geen zak uit, ik wind vele B-films boeiender dan de big A-movies uit Hollywood. Lekker thrillertje met saw-achtige trekjes die me tot het einde kon boeien en vermaken. Ik hou wel van die mentale spelletjes en iedereen geleidelijk aan zien aftakelen, top 4/5*

avatar van Uma Oldman

Uma Oldman

Jezus wat een tijdverspilling...

avatar van Waxmask

Waxmask

Vaag einde en geen idee wat er met Max was? En aan welk waargebeurd incident of socialtalk is dit gerelateerd of is het een bullshit opening om het wat spannender te maken.

Afgeraffeld einde en een niet enge creep in de vorm van een alligator...

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Best leuk. Bizar einde. B-film. Bopcorn vermaak.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Zodra je je instelt op het feit dat het een B-film is word Panic Button best nog vermakelijk. Het hele concept vind ik sowieso interessant, aangezien social media tegenwoordig een ontzettend grote rol speelt in alle levens. Natuurlijk was dit met een Hollywood budget een stuk beter geweest maar ach, je moet roeien met de riemen die je hebt. De plotholes en het slechte acteerwerk daargelaten vind ik 't een redelijke film.

6/10 (IMDB)

avatar van Daan258

Daan258

Een heel matig horrorwerkje met veel jatwerk van andere films.

De film weet nauwelijks spannend te worden, acteerwerk zeer matig en het verhaal heel voorspelbaar wat we ook al zoveel keren bij andere films gezien hebben.

Al met al was het vrij matig dus.

avatar van Anamorph

Anamorph

Matig, wazig, saai en ondanks z'n slechts 96 minuten, te lang.