• 9.370.277 stemmen

Peace, Love, & Misunderstanding (2011)

Komedie / Drama | 96 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Bruce Beresford

Met onder meer: Catherine Keener, Jane Fonda en Jeffrey Dean Morgan

Plot Peace, Love, & Misunderstanding

"Life is a journey. Family is a trip."

Nadat haar man een echtscheiding heeft aangevraagd, vertrekt Diane met haar tienerzoon en -dochter naar haar vervreemde hippie-moeder in Woodstock, New York. Conservatief als ze is, kan ze de vrije levensstijl van haar moeder Grace in eerste instantie weerstaan, totdat ze verliefd wordt op de plaatselijke muzikant Jude. Tegelijkertijd valt haar vrijgevochten dochter Zoe voor de lokale slager en haar zoon Jake voor het tienermeisje Tara. De problemen ontstaan als ze erachter komt dat Jude jaren geleden met haar moeder naar bed is geweest...

avatar van /wendy/

/wendy/

Lijkt me leuke film! ga 'm zeker kijken

avatar van lyn.theresa

lyn.theresa

Fijne, rustige film, ik vond hem aangenaam om te zien, hoewel ik alleen de verhaallijn van de dochter interessant vond. De rest was met vlagen wat saai en voorspelbaar, maar daar kon ik me makkelijk overeen zetten door de goede & leuke acteurs. Leuke shots van fluffige kippen, leuke details

avatar van lyn.theresa

lyn.theresa

Met de dochter bedoelde ik trouwens Elizabeth Olsen.

avatar van henkula

henkula

Misschien is het cultuur verschil dat deze film zo ongeloofwaardig overkomt.

avatar van rep_robert

Klein, lief filmpje die de lekkere zomerse vibe van het hippie dorpje goed weet over te brengen en ook nog eens leuke personages bevat. Het verhaal heeft verder weinig om het lijf, maar dit soort filmpjes waarin mensen uit hun dagelijkse sleur terugkeren naar hun geboorteplaatsje levert bij mij altijd extra punten op.

avatar van scorsese

Tegenvallende film waarin een vrouw met haar twee kinderen naar haar moeder vertrekt als haar huwelijk op de klippen loopt. Dat het verloop voorspelbaar is, is niet storend. De clichématige personages die ook nog eens matigjes zijn uitgewerkt weten totaal niet te boeien. Zelfs de mooie omgeving en de fijne cast weten deze vrij saaie film niet te redden.