• 9.370.278 stemmen

My Neighbor's Secret (2009)

Misdaad / Thriller | 91 minuten

Genre: Misdaad / Thriller

Alternatieve titel: My Neighbour's Secret

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Leslie Hope

Met onder meer: Nicholas Brendon, Chandra West en Vincent Ventresca

Gesproken taal: Engels en Frans

Plot My Neighbor's Secret

Jason, een arts met een belangrijke klantenkring, stelt Gretchen voor aan zijn vriend Shane, wiens reclamebedrijf op zoek is naar een artiest. Shane huurt haar in, begint haar carrière-advies te geven en haar te helpen een professionele identiteit te vinden, iets dat ze bij haar man Brent nooit kreeg. Bang dat Gretchen hem gaat verlaten voor Shane huurt Brent Lonnie in om haar en Shane te doden met de intentie het op een overval te laten lijken. Daarnaast verwijt hij Jason dat hij Gretchen bij Shane heeft voorgesteld. Dus als er iemand Jason's knappe vrouw Casey verdient is hij het wel.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Deze film is niet zo heel erg spannend. De acteur die Brent speelde zette wel een goede rol neer maar van de rest van de cast ben ik eigenlijk niet zo te spreken. Ik vond ze niet echt overtuigend overkomen. Verder is het verhaal gewoon te zwak. Er is weinig spanningsopbouw of originaliteit. Het einde vond ik ook best afgeraffeld. Kortom: matig filmpje.

avatar van Number23

Number23

Om eerlijk te zijn, kijk ik niet veel pure low-budgetfilms en nu weet ik ook alweer waarom. Het verhaal kan ik ook wel schrijven, de acteurs brengen 0,0 creativiteit in hun rollen en het geheel is gewoon saai.