• 9.369.458 stemmen

Panic at Rock Island (2011)

Horror / Sciencefiction | 95 minuten

Genre: Horror / Sciencefiction

Oorsprong: Australië / Nieuw-Zeeland

Geregisseerd door: Tony Tilse

Met onder meer: Viva Bianca, Grant Bowler en Anna Hutchison

Gesproken taal: Hongaars en Engels

Plot Panic at Rock Island

"Until unimaginable disaster strikes"

Aan de vooravond van een groot muziekfeest wordt in de haven van Sydney een lichaam ontdekt dat geteisterd is door een mysterieuze besmetting. De medische onderzoeker Jim roept direct op tot quarantaine. Het feest is echter te belangrijk voor de stad om het te annuleren en Jim zijn angst voor het publiek wordt persoonlijk als hij er achter komt dat zijn kinderen Elmo en Nina allebei op het feest zijn. Met de hulp van geheim agent Hirsch neemt Jim het recht in eigen handen en sluit alle toegangen tot het evenement.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Wat een belachelijke poster Trailer valt goed mee!

avatar van Psolitsa

Psolitsa

Mja idd Ik heb een betere gevonden, maar geen idee hoe ik die hierop krijg..

avatar van barcam

barcam

B horrorfilm van Australië. Verhaal is simpel: virus breekt los op rockfestival op een eiland. Het script hangt met haken en ogen aan elkaar en is amusant door de bar slechte acteurs maar de bloed en kots scenes zien er toch realistisch uit. Misschien hadden sommigen teveel gratis booze en drugs binnen tijdens het maken van de film. Toch twee dingen bijgeleerd: mondmaskers zijn overbodig bij operaties in steriele ruimtes, paar soldaten kunnen een ganse massa tegenhouden. Hilarisch slecht.

avatar van 606

Psolitsa schreef:

Mja idd Ik heb een betere gevonden, maar geen idee hoe ik die hierop krijg..

Heb het onder tussen gedaan.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

606 schreef:

Heb het onder tussen gedaan.

Dat is een bericht van augustus vorig jaar. Ik denk dat hij dan ook doelt op de vorige poster. Ik zie niet in wat er mis is met deze.

avatar van Psolitsa

Psolitsa

jarno1975 schreef:

Ik ben een "zij" Maar ik doelde wel degelijk op deze poster, ik vind hem afschuwelijk

avatar van filmfan1967

filmfan1967

Wat er nu bij de titel staat is geen poster, maar een Australische dvd cover.