• 9.376.788 stemmen

Geregisseerd door: Mark Millhone

Met onder meer: Riley Smith, Willa Ford en Barry Corbin

Plot Minuteman

"War is not a Game"

Kapitein Lance Deakin heeft de militaire dienst verlaten en is nu veefokker in Texas. Wanneer hij erachter dreigt te komen wat zijn unit werkelijk in Irak gedaan heeft, moet hij aanvallen van voormalige leden van deze unit af zien te weren. Er zijn namelijk experimenten op Lance en zijn unit uitgevoerd die ze hebben veranderd in zogenaamde supersoldaten. Op deze wijze konden ze geheime topmissies uitvoeren. Deze experimenten blijken te zijn afgeleid van een videogame genaamd 'Minuteman'. Om de vrouw te redden waarvan hij houdt, moet hij de waarheid achter deze acties zien te ontdekken.

avatar van gauke

gauke

Nieuwsgierigmakend verhaal waarvan je de afloop wilt weten ondanks dat regelmatig je aandacht verslapt, de nodige lekken in het script en een bombardement aan flashbacks die wat teveel zijn van het goede. Als totaalresultaat teleurstellend.

avatar van schumacher

schumacher

Ik vond het eens wat anders, was zeker een degelijke film maar het einde is zwaar teleurstellend tenzij er nog een vervolg ofzo zou opkomen.

avatar van armand 1

armand 1

Mooie cover maar dat is ook alles,meer een vidio spel dan film.

avatar van 606

Had ook meer actie verwacht aan de cover te zien,

En een thriller was het ook echt niet, meer een science fiction.

avatar van Cenkchief

Cenkchief

je denkt dat er iets gaat gebeuren, en gebeuren of misschien toch wel gaat gebeurden ........helaas na 40 minuten afgezegt kon me totaal niet boeien.

en is geen thriller maar een FANTAsie film.

avatar van stinissen

Letterlijk een groot drama , tip ; gewoon links laten liggen.

avatar van NLjoeri_30

NLjoeri_30

Vond dit echt een zware boutfilm. Het concept was goed, de uitwerking zeer slecht.

Acteren kwam niet uit de verf, vond het een echte tv-film uiteindelijk. Eentje die ik met zeer veel moeite uit heb gekeken ondanks de korte duur van de film. En wat een slechte game zeg, die zien er tegenwoordig veel beter uit, vond dit gegeven in 1 lijn met de film namelijk in zijn geheel goedkoop, low budget kan nooit missen want echt een film zonder sfeer en uitstraling, en kan aan mij liggen maar irriteerde me mateloos aan Willa Ford, wat een bagger actrice is dat niet normaal, deze dame kan beter blijven doen waar ze goed in is en dat is bloedmooi zijn, vind deze > http://www.wallcrow.com/images/W/Willa%20Ford/Willa%20Ford-0167.jpg < boeiender om te zien dan elke seconde met haar in deze film, ik geef het een halve ster vanwege de lef om anno 2011 met een modern concept zo een draak van een film af te leveren, halve ster is zeg maar een troostprijs, hetzelfde als dat ik met Wiskunde altijd een 1 voor de moeite kreeg, ik vind dit een afrader, nogmaals een draak van een productie.

avatar van Phantasm

Phantasm

Je moet het leuk vinden, had er meer van verwacht, gewoon teleurstellend.