• 9.370.338 stemmen

Elle: A Modern Cinderella Tale (2010)

Familie | 90 minuten

Genre: Familie

Geregisseerd door: John Dunson en Sean Dunson

Met onder meer: Sterling Knight, Ashlee Hewitt en Thomas Calabro

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Elle: A Modern Cinderella Tale

"Happily ever after is just a song away..."

Elle leeft voor haar droom om zangeres te worden. Ze schrijft haar eigen liedjes en treedt op in kleine zalen. Haar droom spat uit elkaar wanneer haar ouders verongelukken terwijl ze op weg zijn naar haar optreden. De minderjarige Elle wordt geadopteerd door haar oom, die een kleine platenstudio runt. Zijn meest succesvolle groep is Sensation, waarvan Elle de muziek niet kan uitstaan. Haar achtergrond als countryzangeres maakt Elle een buitenbeentje in de studio, waar alles draait om popmuziek. Maar wanneer ze kennismaakt met Ty Parker, een beroemde popzanger met gevoel voor 'echte' muziek, wordt ze aangemoedigd haar ambitie waar te maken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Voor de jonge tienermeisjes (10 t/m 13) een must see heerlijk zoete alles komt goed en op zijn pootjes terecht film.

Voor mezelf was het vreselijk om dit uit te zitten.....

avatar van AHWA

AHWA

Mwah, ik vond het nog wel meevallen. Te veel drama doet zulke films nooit goed en het weinige drama hier vond ik juist fijn, ook een paar leuke varianten op het Assepoesterverhaal.

avatar van juliegirlxoxo

juliegirlxoxo

Ik ga hem dinsdag bij een vriendin zien maar ik weet niet wat ik er van moet denken,het assepoester verhaal is al redelijk uitgemolken en toen ik de trailer ag viel het me ongeloofelijk hard op dat het perspnage Elle is afgeleid van Taylor Swift.Maar ja of het nu een echte tegenvaller is zie ik morgen wel

avatar van Keane1983

Keane1983

Zucht, ik had wel iets leuks verwacht gezien ik dit soort films wel leuk vind.Maar dit was echt te veel van het goede.

Begrijp me niet verkeerd, voor veel jongeren (kinderen) is deze film erg leuk...misschien ook wel voor een aantal volwassenen, maar deze is echt niet voor mij weg gelegd.

Maar voor mij: Acteerwerk was erg ondermaats, slappe verhaallijn en teenkrommende dialogen.

Wat wel aardig is aangepakt zijn de "videoclips" die verwerkt zijn in de film.

Nee deze is voor mij een van de slechtste in zijn gerne.

avatar van juliegirlxoxo

juliegirlxoxo

Ik vond het een tegenvaller.

Zoals het stukje dat meisjes op de radio het liedje moesten afmaken het deed me meteen denken aan Another Cinderella Story waar dat meisjes de playlist moesten afmaken.Ook kwam het verhaal soms nogal rommelig over.Sommige stukken verlopen heel langzaam en andere waren dan weer zo snel dat je niet kon volgens

Maar sommige stukken waren dan ook weer orgineel zoals Kandi die uitendelijk een plattelands meisje bleek te zijn enzo

avatar van m1701

m1701

Vond em best aangenaam

maar wat een lelijke poster zeg! Ze lijken niet eens

Heerlijk feel good movie, acteerwerk was ook aardig.

Knight ziet er zeker sexy uit

3* maar genoeg voor 1 x

avatar van soom

soom

Save the Last Dance met Julia Stiles ontmoet Another Cinderella Story en die andere Cinderella film met Lucy Hale.

Gooi de basis elementen uit de eerst genoemde film door die andere 2 heen, en je krijgt dit.

Lekker filmpje wel. Niks aan de hand, zeg maar. Het is lekker voortkabbelend en licht romantisch, blijft dan ook keurig binnen alle lijnen en golft niet over van enthousiasme. Gewoon normaal. Leuke liedjes en lekker acteerwerk. Vooral Juliette Hing was wel heel cool, en Sterling Knight is de liefste jongen in zijn acties.

Aardig vermaak, lekker voor de zondag.