• 9.370.338 stemmen

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Kevin Elders

Met onder meer: Teri Hatcher, Rob Lowe en Mark Caven

Plot Jane Doe

Jane Doe is een heel gewone moeder. Haar leven verandert in een nachtmerrie als haar zoon Michael wordt ontvoerd. Om hem levend terug te krijgen, moet ze mysterieuze instructies opvolgen. Verward en vertwijfeld volgt Jane de instructies precies op.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

beter als zijn eerste film (simon sez)

avatar van Eazyfan

Eazyfan

Deze film valt mee, net gezien, begon interessant en ik hoopte op zo'n echte thriller, werd daarna een ietwat matige actiefilm met af en toe een paar leuke wendingen en goedkoope zinnen. 2,5* dan maar.

avatar van Santucci

Santucci

Jammer dat de film na een flitsend begin inzakt. Een actiefilm volgens het standaard Hollywood-draaiboek. Prima avondopvulling voor de liefhebber van ongecompliceerde actiefilms waarin vrouwen de dienst uitmaken.

avatar van WalterB

WalterB

Ben het met Santucci eens, het begin begint erg sterk, eigenlijk had de hele film enkel over de ontvoering moeten gaan en het opvullen van opdrachten, hadden ze veel meer uit kunnen halen naar mijn mening. Maar nee; na verloop van tijd was de jongen terug en werd het langzamerhand steeds saaier en langdradiger.

avatar van eavymetal

eavymetal

WalterB schreef:

De film is gewoon bagger van het zuiverste water.

avatar van Willem2012

Willem2012

Een film met een nogal vergezocht verhaal.

Nee, niet wat ik er van verwacht had.

Ga deze dan ook nooit nogmaals zien.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijke aktie/thriller, leuk om een keer gezien te hebben.