Drake and Josh Go Hollywood (2006)
Genre: Komedie
Alternatieve titels: Drake and Josh Go Hollywood: The Movie / Drake & Josh Go Hollywood
Geregisseerd door: Steve Hoefer
Met onder meer: Drake Bell en Miranda Cosgrove
Plot Drake and Josh Go Hollywood
"They have to get free, foil the bad guys, and get to the TRL studio in time"
De eerste opdracht die Josh krijgt tijdens zijn cursus creatief schrijven is een verhaal schrijven over zijn grootste avontuur. Nou is er die ene gebeurtenis, waarbij Drake en zijn broer hun zusje Megan per ongeluk op het vliegtuig naar Los Angeles zetten, en waarbij het Josh lukte om een optreden voor Drake bij MTV te regelen. Daarbij kwamen zij ook nog in contact met een van de top tien criminelen van de FBI... Tja, als dat geen groots avontuur is?
Drake Parker
In Overigen > Televisie > Drake and Josh Go Hollywood (2006):
Dit is wel een leuke film,ik heb hem in het engels gezien op turbonick
Minority_Check
ik vond hem best slecht
acteerprestaties waren ongelofelijk slecht en overdreven
verhaal was wel aardig leuk om te zien maar iets te nep
die josh was echt overdreven
jumpstylemovie
ik heb hem net gezien en hij was erg leuk.
drake and josh zijn sowieso goed.
deze film was ook zeer grappig en een leuk(soms voorspelbaar) verhaal met soms goede en soms minder goede acteerprestaties.
3.5***
onbekend!
Dit is wel een leuke film,ik heb hem in het engels gezien op turbonick
Dus wel een leuke film is een 5; waard??
matthijs_013
Tieners die qua intelligentie en manier van doen niet verder komen dan de gemiddelde kijker hiervan en slechterikken die nóg dommer zijn, maar desondanks wel tot een van de kwaadaardigste personen ooit behoren. Knap.
tommykonijn
Drake And Josh zitten vol met Humor en ook geen verkeerde, Op Nickelodeon heb ik ooit een aflevering van ze gezien en ik heb me echt helemaal kapot gelachen, Deze Film vind ik minder maar nog steeds érg Leuk om te zien
Candicee
In 1 woord GEWELDIG! Drake & Josh vind ik zowieso een komisch duo, en hun acties zijn zo dom dat het gewoon grappig is. Hun reacties en die stemmentjes en hun gezichten; Echt geweldig:D Ik ging bij deze film serieus echt helemaal stuk, en als ik hem nog een keer zo bekijken zou ik zo weer lachen. Megan is ook zo'n slecht kind, maar dan op die positieve manier xD 4,5*
arshad
volgens mij duurt hij geen 2 uur maar 73 min.
arshad
Zowel IMDB als Amazon melden respectievelijk 120 en 123 minuten.
Drake & Josh Go Hollywood - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org
bij running time staat 73 min en ik heb deze film zelf ook en als ik hem kijk duurt hij maar 73 min ( zonder aftiteling )
marije00
vind deze fim niet egt gewelidg.terwijl drake&josh met hun programma kei grappig zijn.beetje een tegenvaller
NLbart
ik vind drake and josh altijd al leuk en dit vond ik even goed als de televisie serie heel erg leuk soms overdreven met dat gegil van josh telkens
een 4.0
melchior7
ik vindt Merry Christmas Drake & Josh ook goed!
misterwhite
Ik heb Merry Christmas Drake & Josh toegevoegd. (Voor de geintreseerden die de film willen bekritiseren.
TragieStar.*
Ik keek de tv serie vroeger echt zoovaak! Was echt super leuk, en heb ze dus ook echt allemaal al gezien.
Tegenwoordig kijk ik nog wel eens op TeenNick.

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Merry Christmas, Drake & Josh
Komedie / Familie, 2008