• 9.374.277 stemmen

The Last Godfather (2010)

Komedie | 100 minuten

Genre: Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten / Zuid-Korea

Geregisseerd door: Shim Hyung-rae

Met onder meer: Shim Hyung-rae, Harvey Keitel en Michael Rispoli

Gesproken taal: Koreaans

Plot The Last Godfather

New York, jaren '50. De oude maffiabaas Don Carini heeft besloten om zich terug te trekken. Hij wil de criminele activiteiten van z’n familie overlaten aan z’n buitenechtelijke zoon Younggu die hij sinds jaar en dag verborgen heeft gehouden. Aan z’n handlangers geeft hij de opdracht om Younggu klaar te stomen voor de overname van de macht. Er is echter een klein probleem: Younggu is mentaal gehandicapt en z’n opleiding loopt dus allesbehalve van een leien dakje.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Trailer

Best nog wel grappig eigenlijk

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Stofzuigers ook altijd

avatar van Basterds

Basterds

heb net de film gekeken,

is wel grappig eigenlijk

avatar van deGVR

deGVR

Op zich is het best wel grappig als je niet zo van nadenken houdt...

Lovenswaardig dat acteurs als Harvey Keitel zich hiervoor durven te lenen. Het pakte gelukkig goed uit!

avatar van zorro

zorro

wel een grappige film leuk voor een zondag middag

avatar van stinissen

Vreselijke flauwe en vervelende film.

avatar van RickZ

RickZ

Een zeer flauwe komedie zonder geslaagde grappen. Sommige scenes zijn in de stijl van Laurel and Hardy maar het zijn gewoonweg strontvervelende immitaties. Die stofzuiger idd, dat ze daar nog grappen mee durven te maken in kinderstijl. En dan verstoppen achter een auto (die vervolgens natuurlijk wegrijd, LOL!) of een lantarenpaal. Duidelijk alleen bedoeld voor kinderen jonger dan 6 jaar.

avatar van joey1973

joey1973

Het lijkt wel een slechte kinderfilm en wat ontzettend triest geacteerd, alles lijkt wel opgelezen van een autocue.

Grappig dat mijn voorganger het er over had, want laurel en hardy was ook het eerste wat in mij opkwam, maar daar kan je tenminste nog om lachen.

Vooral dat stuk met de stofzuiger en met de hoed en die gekke bekken trekkerij irriteerde me mateloos.

avatar van klienie

klienie

Wat een baggerfilm, ik heb hem niet af kunnen kijken van ellende. Ze hebben geprobeerd om slapstick in te brengen, maar zijn hier duidelijk niet in geslaagd, waardoor hij vanaf minuut 1 tenenkrommend slecht is. Echt een waste of time.

avatar van jeeke21

jeeke21

Toch heb ik een buikspier gescheurd van het lachten !! Een heerlijke domme slapstick film....

avatar van elayz

elayz

Het idee was leuk, de uitwerking wat minder...

avatar van Arjanrulzz

Arjanrulzz

Na alle boeken en alle GF films binnen 1 maand, was dit eigenlijk best een vermakelijke afsluiter

avatar van mwestrik

mwestrik

wat een ongelofelijke baggerfilm. De vergelijking met Laurel en Hardy gaat compleet mank. Die twee zijn namelijk grappig. Dit is gewoon te triest voor woorden.

Niveau onderbroekenlol, maar dan slecht uitgevoerd. De hoogtepunten: de stofzuiger, de kapsalon en de minirok. Stuk voor stuk zielige vertoningen, maar hoogtepunten in deze film.