• 9.371.874 stemmen

Geregisseerd door: Nacho Vigalondo

Met onder meer: Michelle Jenner, Carlos Areces en Julián Villagrán

Gesproken taal: Spaans

Plot Extraterrestre

Iedereen weet wat je moet doen als op een ochtend de hemel bezaaid is met UFO’s: zo snel mogelijk wegrennen. Maar wat zou je doen als de invasie startte terwijl je je op de flat bevindt van het meisje van je dromen, dat je nog maar net ontmoet hebt?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Heb inmiddes wat meer postertjes online gespot, maar die halen het niet bij deze! Geweldig

Al iets bekend van een Nederlandse release datum?

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Gaat draaien op Imagine.

avatar van Prudh

Prudh

Sterker nog: gaat Imagine openen.

avatar van Menno

Menno

waardeloze film. onbegrijpelijk dat imagine deze als openingsfilm gekozen heeft. ik vermoed dat de programmeurs alleen de trailer hebben gezien. slecht geacteerd: de personages veranderen zonder aanwijsbare reden van emotie. karakterontwikkeling ontbreekt volledig. het dunne verhaaltje is door het slechte plakwerk nauwelijks te volgen. van het principe 'show don't tell' hebben de makers nog nooit gehoord. alle noodzakelijke informatie wordt gegeven in de dialogen (die nauwelijks te volgen zijn).

ik zag de bagger op de openingsavond van het imaginefestival in amsterdam. de maker was niet aanwezig. volgens de directeur die het festival opende had de maker geen tijd want hij was locatie's voor zijn volgende film aan het zoeken. jaja. tuurlijk.

avatar van Number23

Number23

Het feit dat deze film niet focust op een eventuele invasie, maar meer op de leugens en grollen van Julio en Julia (He toevallig! ) is eigenlijk de slechtste keuze die de filmmakers hier maken. De humor valt ook een beetje tegen, al vond heel de zaal het geweldig. Verder dan een paar glimlachjes kwam ik niet. Wel een mooie meid, die Julia. Mooie ogen.

avatar van Skrean

Skrean

Vind deze film heel verrassend werken, de aliens zijn soort van bijzaak, gaat om het veroveren van een meisje en hoever je daarin wil gaan.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Grappig filmpje waarbij de aliens (waar je weinig van te zien krijgt) er helemaal niet toe doen. De film is soms wel een beetje saai maar er zitten ook zeker wel grappige momenten in. Het moment dat Angel aan de overkant staat met z`n tennisballenkanon en afluisterapparatuur vond ik wel om te gillen. Leuk om een keer gezien te hebben maar niet bijzonder. 3 sterren

avatar van Fryce

Fryce

Al met al best grappig.

avatar van Decec

Decec

Een goede komedie/drama/SF film...

Gewoon leuk verhaal...

Grappig acteerwerk...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

Prima achtergrond geluid/muziek

(Dolby Digital)...