• 9.370.851 stemmen

Seven Deadly Sins (2010)

Drama | 180 minuten (miniserie, 2 delen)

Speelduur: 180 minuten (miniserie, 2 delen)

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Jeff Renfroe

Met onder meer: Dreama Walker, Jared Keeso, Rachel Melvin

Plot Seven Deadly Sins

Een moderne kijk op de beruchte 'zeven hoofdzonden'. Harper Grace is een manipulatieve 'bijenkoningin' in haar plaatselijke middelbare school, maar haar populariteit daalt plots als de uitwisselingsstudente Kaia Sellers naar de stad komt. Deze weet niet alleen de vriend van Harper's beste vriendin te verleiden, maar presteert het ook om met de leraar Frans in bed te belanden. Zonder dat Harper het weet, heeft haar vader Hank een buitenechtelijke affaire met Sharon Geary, de lokale sheriff. Maar de zeven hoofdzonden hebben een prijs en wanneer een van de tieners op mysterieuze wijze vermoord wordt, wijzen alle tekenen naar Harper als schuldige.

avatar van maddux

maddux

film zit heel goed in elkaar. verveelt geen moment.

voor mij 3.5 *

avatar van hoffhaan

hoffhaan

Hmm 2.5. Viel tegen langdradige tienerfilm.

avatar van FabianGT

FabianGT

High school film, maar dan anders.

Verveelde me totaal niet ondanks dat het een vrij lange film (miniserie) is.

De zeven hoofdzonden zijn er zoals gezegd op een moderne manier in verwerkt, gaaf gedaan!

avatar van Waku

Waku

Ik denk vooral voor tienermeisjes vooral leuke film. Sowieso is dit meer een vrouwenfilm denk ik. Beetje Beverly Hills 90210 achtige lange soap aflevering.

Langdradig drama over met name liefdes bedrog en jaloezie.

In drie uur tijd heeft iedereen wel met iedereen gelebbert.

Miniserie moet het vooral hebben van mooie jongens en meisjes.

En ik moet zeggen dat al dat jonge vrouwen snoepgoed heerlijk is om naar te kijken.

Maar verder is de film totaal niet boeiend.

Vermoeiend zelfs. Hele lange zit.

2*/2.5*

avatar van DjFrankie

DjFrankie

2 de deel gebeurt er wat meer, dan in het eerste deel. Kijkt wel vlot weg.

avatar van Noodless

Noodless

Best aardig drama waarin alles draait om de zeven dodelijke zonden : afgunst, hoogmoed, wraak, luiheid, gulzigheid, hebzucht en lust. Deze high school film verveelt niet omdat er heel wat dramatische wendingen in verwerkt worden betreft liefde, bedrog en afgunst tussen 7 jongeren. Er wordt heel wat onderling gelogen waardoor relaties ophouden en andere ontstaan. Het wordt heel absurd op bepaalde momenten. Een voorbeeld is wanneer een van de scholieren zegt : mijn ex-vriendin is een moordenaar, mijn huidige vriendin heeft een zwaar ongeluk gehad en wil mij niet meer zien en mijn seksvriendin is dood. Ook de ouders en een leerkracht met een dubbele agenda komen bewust of onbewust in heel dat kluwen van bedrog. Boeiend om te volgen. De jonge cast mag er zijn. Ze spelen hun rollen wel degelijk wat je niet meteen zou verwachten in dit soort werkjes. Dreama Walker ( Harper Grace ) en Rachel Melvin ( Kaia Sellars) zijn in hun element. Beide spelen een geile feeks die er alles aan doen om hun doel te bereiken. Toch ging mijn voorkeur naar de sensuele Emma Lahana ( Beth Manning ) die door al dat kluwen van bedrog haar mooie toekomst moest opgeven. Ze verloor haar vriend, de studies...al haar dromen werden te niet gedaan. Een dramatisch slot dat ik wel kon waarderen. 6/10