• 9.376.205 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Lucifer Valentine

Met onder meer: Амеара Лавей

Plot ReGOREgitated Sacrifice

"This is What We Think of Human Beings."

Een maniakale kijk op de zelfmoord van muzikant Kurt Cobain en pornoster Angela Aberdeen. Onder invloed van de tweeling geest 'The Black Angels of Death' beleeft Angela, terwijl ze zelf hersendood is, de dood van Kurt Cobain in een parallel universum. Een universum dat ze zelf gecreëerd heeft in een delirium van pijn.

Black Angel of Hell

Stripper

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Perfect child of Satan.

Fuck. Sick... Ik probeer een recensie te schrijven maar ik word nog steeds achtervolgd. Achtervolgd door die ene scene. Geen kots, maar een spin, een spin weet mij op de kast te krijgen. Gruwel.

Een tweeling, een hotel kamer, huren een stripper, en let the fun begin.

Explicite gore. Confronterende gesprekken. Leuk camerwerk leidt dit gruwel meesterwerk, uniek, de camera lijkt wel vastgebonden te zitten aan een muis, het beestje hopt en hopt door de horror. Verder is het visueel gewoon fantastisch: Flitsende montage van vreemde beelden. Expliciete sex scenes, een octopus, pies. kots, wanhoop.

Beschouw jij jezelf als een gezond persoon, dan zou ik ook deze ff overslaan.

Spin scene spoiler: Een toegetakelde naakte vrouw wordt vastgebonden aan een stoel, vervolgens wordt er een vogelspin in haar liefdesgrot gestopt, waarna deze wordt dichgenaaid. Met mijn spinnenfobie is dit echt een overschreden lijn. Ook ik heb grenzen.

avatar van Theunissen

Na eerste het zwakke eerste deel te hebben gezien en daarna het best goede derde deel heb ik me nu gewaagd aan het tweede deel. Het tweede deel gaat min of meer verder op de manier van het eerste deel en in het begin krijg je dan ook wat vage beelden te zien in combinatie met vage geluiden. De eerste 30 minuten zijn overigens vrij saai want buiten wat bloot, kots een paar plas scènes en wat saai geweld valt er weinig te genieten.

Daarna (dan zitten we wel al op de helft van de film) wordt het gelukkig beter als de fraaie roodharige vrouw zijn entree maakt. Na wat SM strubbelingen krijgt ze er stevig van langs en gaat het al snel over naar goor die best wel heftig en smerig is. Dat is ook het moment dat Lucifer Valentine zijn entree in de film maakt en lekker smerig meedoet.

De scene erna (extreme porno) vond ik best goed want je ziet een vrouw in een glas plassen, die het daarna opdrinkt en dan begint te kosten. Ook zeikt de stiefmoeder nog eens over haar heen waarna ze over de stiefmoeder mag kotsen. En als toetje mag natuurlijk de stiefmoeder ook nog eens over haar heen kotsen (zag er best ranzig uit). Ze wilde in eerste instantie over haar schijten maar dat heeft men dan toch niet gedaan.

De scene met de tiener porno actrice was overigens ook best heftig (o.a. gewichten aan haar schaamlippen en spin in haar vagina) en ze werd flink onderhanden genomen, vooral door Lucifer Valentine. Het liep ook niet goed met haar af En wat er met haar hoofd werd gedaan was niet bepaald smakelijk.

Al met al vond ik het eerste gedeelte van de film vrij saai maar het tweede gedeelte maakt gelukkig nog veel goed. Maar ondanks dat vind ik het derde deel van Lucifer Valentine verreweg het beste. Het einde (bloed plassende penis) van deze film gaat overigens vrijwel vlekkeloos over naar dat derde deel. Hier wordt het overigens wel heftiger en langer weergegeven.

avatar van surfplankje

surfplankje

ja, wat moet je hier nu van zeggen, een film is het eigenlijk al om mee te beginnen niet te noemen, het vliegt van de hak op de tak, en het enige wat je er aan vast kunt knopen is dikke darm die op een zeer onzorgvuldige manier ontvreemd word.

Heb deze film (aka docu) 2x gezien en deze is wel voor de letterlijke liefhebbers van de kleur rood met een smaakje.

Is dit goed wat ik gezien heb, uh nee niet goed maar ook niet slecht, erg realistisch dat wel, dus dat maakt mij deze tot een beoordeling van 3 sterren

ps

ziek, uh nee dat is deze film ook niet te noemen, de maker ervan heeft natuurlijk toch een "idee" er aan overgehouden waartoe hij dit prachtpraaltje aan andere mensen wilde overbrengen of wil delen. Hmm, aparte gedachtengang maar niet ziek te noemen.

avatar van Woland

Woland

Soms zet je wel eens iets aan waarvan je eigenlijk al weet dat het geen leuke ervaring gaat worden. Of interessant. En dat heb ik ook wel eens in deze ranzige hoek van de horror. Ooit heb ik Slaughtered Vomit Dolls wel eens gezien van Lucifer Valentine, en dat was een combinatie van heel veel kots, veel bloed, en interessant bedoeld camerawerk, zonder dat er een duidelijk verhaal in te ontdekken was. Nou, dit hoort schijnbaar in dezelfde gore en kots-trilogie, en dat was wel te merken. Het grootste verschil met wat ik me zo kan herinneren van SVD is dat hier het camerawerk een beetje normaler is, en dat er eigenlijk in grote delen van de film niet zo veel gore is. Maar wel kots, heel veel kots. Ik lees in de beschrijving iets over Kurt Cobain en zo, maar qua verhaal kon ik er in ieder geval niks van maken. We zien een vrouwelijke tweeling, en af en toe nog wat andere mensen, een aantal strippers mishandelen en vermoorden, met ondertussen heel veel kots. Af en toe komt ook Lucifer Valentine nog even in beeld, om even lekker het beeld in te kotsen. Er is zo af en toe nog wel wat fraai vrouwelijk naakt in beeld, maar al kotsend of als ze opengereten worden is het toch minder leuk. De gore-effecten zijn verder maar matig, en tja, als je niet van kots houdt, dan heb je in dit plotloze moeras van braaksel en bloed weinig te zoeken. Ik heb het al eens eerder gezegd, maar ik ben wel klaar met die Lucifer Valentine.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Ik ben blijkbaar nog wel fan van Herr Lucifer Valentine Na zijn Slaughtered Vomit Dolls nu deze achter de kiezen en eerlijk het heeft echt nog iets...geil en verontrustend tegelijk De steeds korte speelduur is hier wel goed denk ik, kort en krachtig. Er zitten heel wat fijne stukken in dit filmpje, geen verveling, nog beter dan z'n eerste. Ik ben wel fan.

avatar van Shadowed

Shadowed

Uitermate smerig en grof vervolg op de controversiële voorganger, waarmee regisseur Lucifer Valentine zijn naam vestigt als maker van de Vomit Gore-reeks. Dit specifieke deel pakt minder uit met onheilspellende sfeerzettingen en zet wat meer in op ongeremde gruwelijkheden. Al tamelijk vroeg wordt er hier uitgepakt met een aantal zeer expliciete beelden die knap uit zijn gewerkt, ondanks de nogal afwezige en zweverige regie. Het acteerwerk is daarnaast niet al te best en het narratief bestaat min of meer uit willekeurige scenes die aan elkaar worden geplakt. Voor zo'n bijzonder gruwelijke film is het allemaal geregeld aan de saaie kant, maar liefhebbers van dit soort projecten kunnen hun geluk vast niet op.