• 9.375.865 stemmen

Met onder meer: Iliass Ojja, Mamoun Elyounoussi en Sallie Harmsen

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 17 februari 2011

Plot Pizza Maffia

Bram is goed bevriend met zijn neef Haas. Faris, de oom van Haas runt de pizzeria van Brams vader. Wanneer Brams vader slaande ruzie krijgt met Faris, begint Faris zijn eigen pizzeria aan de overkant van de straat. Een ware pizzaoorlog ontstaat en Bram en Haas komen hierin lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Quentin

Best aardige dingen over gehoord, ben benieuwd ... Sallie is op film nog leuker dan in het echt .

Elineloves

Is dat diezelfde jongen als in ''Het Schnitzelparadijs'' ?

Quentin

Nee dat is Mimoun Oaissa.

Elineloves

Mimoun, Mamoun.. Ze hebben ook nog wel iets van elkaar weg, als ik dat fotootje hier bekijk.

Mimoun is zo'n 15 jaar ouder

avatar van Minotaures

Minotaures

Er zit een scène bij waar een aantal van mijn collega's in voorkomen Ik werd gevraagd om aan mee te doen, maar dat wou ik niet.

avatar van frans swa

frans swa

benieuwd of m'n huis straks te zien is in de film, ik woon 50 meter van de pizzeria's in de film

avatar van dominion

dominion

Ik las vroeger altijd het boek.

avatar van raymon

raymon

ziet er wel leip uit, lekker stunten met scootertjes

avatar van IcU

IcU

Net de trailer gezien. Ziet er beter uit dan die wandaad van een 'Gangsterboys' maar het lijkt mij verre van een topper. Er zaten een aantal toffe shots in maar dat geruzie tussen de twee brabbelende marokkaantjes hoef ik niet te zien. Daarvoor loop ik wel door het centrum van Rotterdam...

avatar van schram101

schram101

Precies de figuren waar ik me nou zo juist aan erger, spelen in deze film. Waarom zou ik daar dan naar gaan kijken? Nee, deze is aan mij niet besteed.

avatar van raymon

raymon

reactie in een volle bioscoopzaal was nogal.........negatief.

" Dit kun je niet serieus nemen!'

"wie steekt hier geld in?"

Dat soort reacties. Ik heb de film nog niet gezien dus geef nog geen oordeel.

avatar van Sebastiaan`

Sebastiaan`

Ik ben benieuwd naar deze film Mamoun Elyounoussi ken ik nog van de film Polleke. Ik ben erg benieuwd naar zijn prestatie.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Lijkt mij de zoveelste Schnitzelparadijs-achtige multiculturele romcom met stoere mocro's en een mooi Nederlands meisje. Met dit keer ook nog wat actie (in de trailer gaat zo ongeveer elke 10 seconden een scooter onderuit). Harrrrd man, wallah...

avatar van Mescaline

Mescaline

raymon schreef:

reactie in een volle bioscoopzaal was nogal.........negatief.

" Dit kun je niet serieus nemen!'

"wie steekt hier geld in?"

Dat soort reacties. Ik heb de film nog niet gezien dus geef nog geen oordeel.

Zegt de titel eigenlijk al niet genoeg? De titel komt gelijk al goedkoop en simpeltjes over, denk niet dat je een meesterwerk kan verwachten

avatar van Wouter

dominion schreef:

Ik las vroeger altijd het boek.

Altijd?

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Misschien ook handig als ze een helm op doen als ze op de scooter gaan lopen raggen.

avatar van Wouter

Het is geen Postbus 51-spotje....

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Nou de trailer lijkt daar juist wel op.

avatar van Jessen0wnt

Jessen0wnt

Geslaagde trailer, vond een paar jaar geleden het boek helemaal te gek dus wel benieuwd naar de film. Hopelijk dat ze het niet te netjes houden om jonge kijkers te winnen, deze film heeft wat gevloek nodig om het tot een Nederlands succes te maken Benieuwd!

Er is nog flink in de film geknipt; eerst stond de vermelde speelduur op 110 minuten. Nu: 85 minuten...

Ingreep na testscreenings?!

avatar van Evolady

Evolady

Vandaag (deels) gezien in de Sneak Preview. Na 3 kwartier de zaal uitgelopen. Met mij vele anderen. Wat een slap verhaal zeg. Acteerprestaties waren niet eens zo slecht, maar verder kan ik weinig positiefs noemen.

Film krijg 1,5*, maar aangezien ik hem niet volledig gezien heb (en nooit zal gaan zien) geen officiële stem.

avatar van pomelo7

pomelo7

Na enkele minuten liepen er mensen de zaal uit. Ik heb de film een kans gegeven. Na 40 minuten uit verveling zelf de zaal verlaten. Ik was op dat moment nummer 23 die de zaal uit liep!

avatar van LauraCharlotte

LauraCharlotte

damn wat was dit slecht zeg. Slechte acteer prestaties, slap verhaal, slappe uitwerking.

Kan geen goed woord verzinnen eigenlijk..waste of time and money

avatar van GastHeer

GastHeer

Oei oei oei, wat was dit slecht zeg!

Ook bij mij in Eindhoven begon de zaal vanaf de intro langzaam leeg te stromen. Ik hoor zelf bij de helft van de zaal die de film (volledig) afgekeken heeft en veel goeds heb ik er niet over te zeggen.

Het verhaal is de grootste cliché ooit en het plot is als een open boek al voordat je de zaal binnen loopt. Het acteerwerk is van Nederlandse bodem, in iedere zin van het woord.

Het plot is ongeloofwaardig en kinderachtig. Voor de mensen die het Schnitzelparadijs een fijne film vonden, of iig uitstaanbaar, zullen hier van een koude kermis thuis komen.

In het kort is de film niet van bioscoopkwaliteit, ik betwijfel zelfs 'straight to dvd' kwaliteit, dit zou een made for tv filmpje moeten zijn en zelfs dan is hij niet goed genoeg om je tijd in te steken.

Mensen, steek geen geld in deze onzin, des te sneller verdwijnt hij uit de zalen.

Voor mij krijgt deze film één ster, omdat ik niet in slaap gevallen ben bij dit gruwel.

avatar van Quido

Quido

Toch vreemd, waarom iedereen kennelijk al binnen drie minuten de zaal meent te moeten verlaten bij deze film.

avatar van GastHeer

GastHeer

Je moet de film ervaren voor je het volledig begrijpt .

avatar van Barrie vd Laan

Barrie vd Laan

tim oliehoek blijkbaar een eendagsvlieg. Een aardig film en voor de rest houdt het op.

Elineloves

Trailer onlangs een paar keer voorbij zien komen @ bios.. maar het eerste wat wij ons afvroegen was: wat wil deze film nou zijn? Actie? Komedie? Drama? Misdaad? Maar als hier drama staat, dan zal dat wel het 'hoofdgenre' zijn. De trailer gaf volgens mij alle 'bijzondere' scènes al weg.