• 9.371.740 stemmen

Genre: Drama / Thriller

Geregisseerd door: Jason Epperson en Jeffrey Day

Met onder meer: Michael Welch, David Keith en Clare Carey

Plot Unrequited

Dit is het verhaal van Ben Jacobs, een jonge man met problemen, die op z’n 18e verjaardag het tehuis voor problematische tieners moet verlaten. De voorbije maanden heeft hij in die instelling doorgebracht, maar nu trekt hij opnieuw in bij z’n drankverslaafde moeder. Ben ontdekt dat z’n oude vriendin Jessica Morgan verder is gegaan en een relatie heeft met een oudere student. Ben kan de breuk met Jessica maar moeilijk verteren en in een poging haar liefde terug voor zich te winnen, kidnapt hij haar. Zijn problematische verleden haalt hem in en Ben moet uiteindelijk de keuze maken of hij haar laat gaan of niet, ook al betekent dit voor beiden het einde.

avatar van xaid

xaid

is dit een serie of een film ?

avatar van TheThirdMark

TheThirdMark

xaid schreef:

is dit een serie of een film ?

Een 102 min. durende film.

avatar van rolfgizmo

rolfgizmo

slechte kwijlfilm.

avatar van eibart

eibart

De film valt tegen. Had er meer van verwacht.

avatar van Dragon_Rose

Dragon_Rose

Super waardeloze film Heb het einde niet gezien,(in slaap gevallen)

een aanrader voor hun met slaapproblemen. >0,5<

avatar van Z1ppo

Z1ppo

Buiten al deze meningen, vond ik zelf dat er een goede verhaallijn in zat, en denk dat mensen dit soort dingen ook wel uit wanhoop doen. Misschien anders, maar het komt wel bekent voor. Dat iemand zich minderwaardig voelt onder de mensen, dat niemand van je houd enzo.. Of naja dat denk je dan, terwijl dat eigenlijk niet zo is. Komt misschien omdat je het niet merkt.

avatar van jeeke21

jeeke21

Deze film heeft me toch kunnen boeien tot het einde !

Zaten goede en minder goede momenten in , misschien allemaal een beetje voorspelbaar , maar in onze leefwereld zullen deze dingen ook wel echt gebeuren.

avatar van stinissen

Prachtig verhaal, maar helaas was de film dat niet. De film komt maar niet op gang en verliest met de minuut al zijn kracht.

avatar van Elineloves

Elineloves

Op zich een erg mooi gegeven, maar helaas op veel punten toch typisch een gevalletje: 'net niet'. Het acteerwerk is vrij solide, je gelooft de personages en hier en daar voel je zelfs wat sympathie en empathie, maar anderzijds bleef ik ook een bepaalde kilte voelen, een afstand.

Het thema is natuurlijk al vrij zwaar, daar moet je van houden, maar op een gegeven moment voelt het een beetje té wanhopig aan. Het probeert op sommige momenten zelfs te fors de balans te behouden tussen drama en thriller, waardoor het juist een ongemakkelijk geheel wordt. Jammer.