The Pest (1997)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Paul Miller
Met onder meer: John Leguizamo, Jeffrey Jones en Edoardo Ballerini
Plot The Pest
"What kind of freakazoid would let someone hunt him just for $50.000… Next question."
Pestario 'Pest' Vargas moet de Schotse maffia nog $50.000 betalen. Hij gaat ermee akkoord dat enkele nazi's op hem gaan jagen. Als ze hem binnen 24 uur niet dood hebben krijgt hij $50.000.
Pestario 'Pest' Vargas
Angus
Glen Livitt
Bagpipe Player
narva77 (crew films)
Argh, deze is toch met die domme latino in Miami ofzo? Ja met die nazi's en die schotten. Bah bah bah. Zou em eigenlijk nog een keertje moeten zien
Esteban
Eigenlijk had ik best wel the pest aan John Leguizamo in deze one-man-show, waar hij verdacht veel Ventura-bekken naar boven haalde. Maar dan vooral te pas en te onpas, zonder enig gevoel voor timing én eigenheid.
AncientRites
bij deze film blijkt eenstemeer dat mijn smaak niet overeenkomt met de meesten van MM en IMDB
kvind het een geweldige one man's show, die inderdaad veel wegheeft van Ace Ventura. Maar daar is niets mis mee want dat is geweldige humor. Zo mochten er van mij meer films gedraaid worden.
Disk
The United States of Germany was het beste grapje. de rest was poep 1.5

Justice4All
Volgens mij is deze de eerste film van John Leguizamo, waar hij de hoofdrol in speelt. En niet slecht ook. 3*
kArIzMa_TuRk
in het jaar 2000 keek ik deze, het lijkt nu net alsof het eergister was
ik herinner me dat ik leuk heb gelachen.. dat er goeie acteerprestaties was van Leguizamo en had een leuk verhaal.. ik ga deze binnenkort weer even bekijken.. totdan geef ik hem een 3½*
kArIzMa_TuRk
daanos;
hmm heb wel gelachen hoor, maar hij is echt super slecht eigelijk
Heeeeeeel veel dingen kloppen niet, soms wel en soms niet de bedoeling denk ik...
maar omdat ik toch genoten heb, 2,5 ster
seth gecko
Leguizamo zet hier een soort Latino Ace Venturakloon met driedubbele ADHDstoornis neer en gaat zo over the top dat het iets is dat je gewoon gezien moet hebben. Daar waar Carrey's acteerprestatie echter ietwat gebalanceerd was en daadwerkelijk goeie jokes had om het personage te ondersteunen kan je Pest maar met 1 woord omschrijven. irritant.
je zou bijna gaan denken dat leguizamo een rotacteur is, gelukkig kwam daarna Romeo & Julliet uit wat het tegendeel bewees en waarmee zijn carriere toch nog de goeie richting uitging
Aston
Wat een ontzettende irritante film. En wat een LUL!! die latino. Die gast probeert inderdaad Jim Carrey na te doen of zo met die gekke bekken (en inderdaad op de meest slecht getimede momenten), verschrikkelijk. Ongeloofelijk, na 40 minuten had ik werkelijk waar zo genoeg van deze shitzooi met zijn echt ontzettende flauwe niet-leuk grappen.........
Alleen het begin al in die badkuip enzo.
Ik snap dat smaken verschillen dus ook in humor maar ik kan me gewoonweg niet voorstellen dat iemand echt heeft genoten van deze film. Misschien als je mega stoned bent ofzo.
Maar goed ik zei het al smaken verschillen en dat is maar goed ook uiteraard. Maar persoonlijk vond ik het echte heeeeeele dikke bagger!!!
Dit is dus mijn persoonlijke mening.
Jonny__17
Ik vind het echt een geniale film, hahaha ik lach me kapot om die gozer..
het verhaal is zo saai, maar je lacht je echt kapot !
5 Sterren omdat de film mij zo heeft vermaakt !
ewalk
Maffe film met een paar hilarische scenes. Jammer dat men hier een van Leguizamo's eerdere films 'Hanging with the Homeboys' niet kent. Die is pas meesterlijk, met een van Leguizamo's beste rollen ooit.
tijn79
I'm in the mood for scam, just because i caaaaaaaaaaaaaaaannn!!!
Geweldig!
Zeker geen hoogstaande film, maar wat is ie strontvervelend leuk zeg!
Een erg Ace Ventura gehalte, maar f@#k it, Leguizamo komt er wat mij betreft mij weg
MovieMan82
Oke eerlijk is de film zo slecht, dat het een Meesterwerk is,
Poor kwakkie, im from far far far South
Mescaline
Voor een film die zo kort duurt was het toch behoorlijk langdradig, soort gelijke verhaaltjes zijn al zo vaak leuker uitgevoerd en overacting is waar deze film op drijft.
The Pest is nog net uit te zitten, maar daarmee is veel gezegd.
Jammer!

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Radio Flyer
Drama, 1992