Re-Kill (2015)
Alternatieve titels: Dead Ahead / The Last Day
Geregisseerd door: Valeri Milev
Met onder meer: Scott Adkins, Daniella Alonso en Bruce Payne
Plot Re-Kill
"We are the endangered species."
Vijf jaar na de uitbraak van een zombievirus, waar ze de toen de mensheid van gered hebben, nemen de mensen van R-Division tekens van een nieuwe uitbraak waar. En deze uitbraak zal de mensheid wellicht niet overleven. Het werk van de mensen van R-Division werd gefilmd door een journalist, en alleen de film overleefde het.
Sarge
Tom Falkirk
Langford
Captain Mcadam
Lui (crew films)
Eén van de nieuwe '8 Films to Die For' van After Dark!
Danovic
Heeft iemand enig idee, waar in 2011 deze uitkomt? Ik ben benieuwd naar deze film !
Lui (crew films)
Begin 2011 in de Verenigde Staten. Een Nederlandse dvd release zou ik voorlopig nog niet verwachten. Misschien over een half jaar.
ace leader
Scott Adkins en Bruce Payne?? Zeker kijken dan maar
Danovic
En een amerikaanse dvd-release..? Of komt deze film niet eerst in de bios ?
DiDa
Nieuwe trailer voor Re-Kill:
dwid
Uit in Uk en komt in Juli alleen nog in Rusland uit
(volgens imdb)
Nog niet te vinden iig...
tattoobob
Kondoro0614 Tja van Scott Adkins heb ik niet zo,n hoge pet op...
Van de After Dark films heb ik in het verleden best leuke films voorbij zien komen maar daar omheen is het op een gegeven moment ook stil geworden.
Ik ben benieuwd
En het After Dark Filmfest bestaat ook al een aantal jaar niet meer.
Kondoro
Kondoro0614 Tja van Scott Adkins heb ik niet zo,n hoge pet op...
Ik ben benieuwd
En het After Dark Filmfest bestaat ook al een aantal jaar niet meer.
. De enigste films die ik van Scott Adkins goed vind zijn de Undisputed films (http://www.moviemeter.nl/film/61743)
mcdaktari
Zijn andere films zijn nou ook niet bepaald van hoog niveau, maar wie weet heeft ie er een uitschieter bij zitten, al vrees ik het ergste.
tattoobob
Actiefilms is mijn genre totaal niet...dus ik zal ook niet gauw een film met deze acteur
opzetten.
Maar inderdaad misschien is dit wel de moeite waard.....ik vrees het ergste..ook vanwege dat ze al vanaf 2010 met deze film bezig zijn...en ik denk niet omdat het zo,n mooie film is enz enz
tattoobob
Gaat alsnog uitgebracht worden in de nieuwe reeks"8 films to die for"na een aantal jaren afwezig geweest te zijn.
Ik ben benieuwd...ik kon de acht films elk jaar wel waarderen.....sommige althans.
After Dark Films to Re-Launch it’s 8 Films to Die For | AnythingHorror Central
Tonypulp
Meuk. Een somber toekomstbeeld waarin een paar hersenloze spierbundels met hun wapentjes tekeer gaan terwijl de cameraman zijn best doet om het allemaal bij te benen. ''Opgeleukt'' met een wat satirisch en ironisch toontje (de commercials, hoe bedoel je uitgekauwd...), maar nergens weet het de juiste balans te vinden. Typisch zo'n filmpje die met een goede reden zoveel jaren op de planken heeft liggen verstoffen. Dat ze het nu alsnog aandurven, lijkt me uit pure wanhoop (kijken hoeveel centjes we er, gek genoeg, nog mee kunnen meepikken!). Action-packed, maar o zo saai. Het zombiegenre in z'n meest afgezaagde, slordige, ongemotiveerde vorm.
Corcicus
Bah, wat een flauwe bedoeling. Dat hele documentairegedoe werkte voor geen meter. Er werd slecht geacteerd en hoewel de film zijn best doet om professioneel over te komen, kijk je vrij snel door die glazuurlaag heen naar de amateuristische leegte die er achter schuilt.
Kondoro
Re-Kill
Nu ik mijn eigen nieuwe PC heb besteld en morgen kan ophalen heb ik besloten dat Re-Kill mijn afscheid film werd op de laptop van mijn moeder. Helaas is de film mij vies, vies en echt heel erg vies tegen gevallen en ik vond het maar een bij elkaar geraapt zooitje. Ik moet zeggen dat ik de setting van de zombies er goed uit vond zien, wat dat betreft niks tot weinig mis mee dus dat kreeg wel een pluspuntje van mij, maar de rest was gewoon BAGGER!
Het verhaal is echt ontroerend slecht en daar zitten dan ook van die irritante reclame stukken tussen waardoor het echt gewoon oersaai werd, het concept was dus ook niet goed en saai. Dan is het acteerwerk ook niet zo geweldig en dan krijg je al een bol vol irritatie wat mij eigenlijk niet weerstaan en ik heb me dus echt zo geïrriteerd en verveeld waardoor ik het einde maar heb laten zitten, tijd verspilling dus.
Shadowed
Vermakelijk.
Deze film is waarschijnlijk op z'n best tijdens de eerste helft waarin regisseur Milev er van alles en nog wat bij sleept. Fijn ook dat de film duidelijk wat budget in zijn achterzak had zitten, want dat weet enkele lekker rauwe en harde actiescenes tot stand te brengen die bloedvergieten niet schuwen.
Uiteraard is de film flauw, maar ik vond de lekker moderne take op een uitgekauwd genre erg geslaagd. Deze film moet een soort realityshow voorstellen, en stopt er dan ook nog korte reclames in. Jammer echter dat alle logica uit de film wordt gesabbeld, want voor een missie die klaarblijkelijk moest opschieten hebben ze wel steeds de tijd om alles van buitenaf te filmen. Lijkt me niet dat je de tijd hebt om al het apparatuur op te zetten in deze haast.
Als je goed kijkt kan je binnen deze film wat bekende acteurs aanschouwen zoals de enige echte Scott Adkins, maar regisseur Milev kan of wil hem nauwelijks gebruiken. Het plot vervalt ook tijdens de tweede helft wat, waar de film meer overgaat in horror, en gooit daarmee zijn eigen concept zover overhoop dat je plots niet veel meer hebt om van te genieten.
Gelukkig neemt dat niet weg dat de film volgepropt zit met actiescenes die snoeihard de deur plattrappen. De gore mag behoorlijk vloeien en het camerawerk, ook al is het een realityshow, is sterk. Constante energie straalt van de film af en het onderneemt veel om altijd vermakelijk te blijven. Dat lukt niet helemaal, maar de eerste helft in ieder geval wel.
Lekker harde actiehorrorfilm die profiteert van een maf en losgeslagen eerste uur, daarna wordt het allemaal een complete rommel. Het schrijven van de film heeft heel weinig tijd gekost, dat mag duidelijk zijn, maar de adrenaline blijft er ten alle tijden in en dat levert een lekker filmpje op. Niet briljant, maar leuk entertainment voor een keertje met wat creatieve inslagen.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' weg bij Netflix en nu een succes op Videoland

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

The Doors: When You're Strange
Documentaire / Muziek, 2009