• 9.374.138 stemmen

Geregisseerd door: Bob Misiorowski

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Tomas Arana en Laura Harring

Gesproken taal: Engels en Duits

Plot Derailed

"The deadliest disease ever discovered is about to be unleashed on the world."

Als NAVO-medewerker Jacques Kristoff op vakantie is met zijn gezin, krijgt hij een telefoontje dat er een belangrijke klus gedaan moet worden. Hij vertelt dat hij een cliënt moet begeleiden naar een handelsbeurs, daar zijn familie nog steeds in de waan is dat hij een baan in de reclamewereld heeft. In werkelijkheid moet Jacques de internationale crimineel Galina Konstantin door de zwaarbewaakte Slowaakse grens naar München krijgen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Jacques Kristoff

avatar van stinissen

Slechter kan bijna niet.

avatar van Hotnikkels

Hotnikkels

Wat een nep film.......Ik vind hem echt slecht voor deze tijd. Als je ziet wat men normaal kan met de tegenwoordige technieken dan is dit diep triest....

avatar van Linda

Linda

Nou volgens mij ben ik zo langzamerhand wel over dit soort films heengegroeid. Wat heb ik me verveeld tijdens de film pffffffff wat saai en de special effects zijn al helemaal slecht het ziet er niet uit.

0,5 ster

avatar van Quentin

Quentin

Net ff gedownload...... wat een onorginele en slecht gemaakte film ..... maar toch wel te genieten als B-film (wat volgens mij niet de bedoeling was)

avatar van damon

damon

Is inderdaad slecht gemaakt, maar omdat van Damme erin zit 2 sterren!

avatar van SSeagal

SSeagal

jezus zeg, er word zo slecht geacteerd, het lijkt wel of de hele film nagesynchroniseerd is. En lijkt wel veel op Under siege 2, alleen deze is veel en veel slechter. 0,5

avatar van wicked willy

wicked willy

Jammer dat het een rip van Under Siege 2 is!! echte bagger

avatar van BartGast

BartGast

Je moet er maar van houden, ik niet helaas!

de special effect zijn om uit je neus te eten. Ook de film klopt van geen kant, zitten meerdere fouten in. hoger dan 2 sterren kom ik niet

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Van de videohoes:

"It's Under Siege, on a train!"

Ze bedoelen Under Siege 2 zeker? Hahaha.

avatar van superloef

superloef

Wat Laura Harring in deze film doet na Mulholland Drive snap ik echt niet! Wel een hele aantrekkelijke dame, maar daarvoor kan je beter Mulholland Drive bekijken!

Deze film krijgt 1 ster

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Slecht, slecht, slecht en nog eens slecht. Enig pluspuntje is nog Laura Harris maar dat komt meer door Mulholland Drive als door deze onzin. De special effects in de jaren '40 waren beter als in deze film en het engels van Van Damme lijkt ook met de film erger te worden. Vergeleken met deze is Under Siege 2 een prachtig juweeltje.

1 ster voor Laura Harris en that's it

avatar van V

V

Viel me nog best mee. Ik heb slechtere Van Damme film gezien. Lekker nonsens verhaaltje en aardig hakwerk. Genoeg ingredienten voor een avondje simpel vermaak. 2*

avatar van Pacino88

Pacino88

Ja,meer dan 2,5 sterren kan ik er ook niet van maken.Slechte effects en het verhaal is al helemaal triest en zo vaak gedaan.Zoals iemand zei,gewoon leuk vermaak en die Laura Harris is inderdaad om van te smullen.

avatar van djelle

djelle

Inderdaad niet veel waard. Zowel inhoudelijk als entertainend geen echte goeie actiefilm. 2

avatar van grat

grat

niet egt de film die ik ken van jean claude slecht camera werk en het ziet er egt nep uit ik geef niet meer dan 2,5

avatar van stekman

stekman

goh, een slechte B film op Talpa. Misschien de enige plek waar het nog kan?

avatar van otherfool

otherfool

Zombie McGruder schreef:

Van de videohoes:

"It's Under Siege, on a train!"

Ze bedoelen Under Siege 2 zeker? Hahaha.

Hmm, met die grap wilde ik m'n review openen, maar ja als ze het al voor me doen

Ach ja, wat mag je verwachten van de uitgebluste Van Damme? De film begint redelijk amusant, maar maakt met de minuut slechtere keuzes. In sommige scenes was er wel erg duidelijk sprake van speelgoedtreintjes en Van Damme is natuurlijk een acteur van niks. Toch heb ik wel mindere films in het genre gezien, en werd het nergens echt heel erg vervelend (met uitzondering dan van de montage, brrr).

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

Leuke filmpje, Van Damme doet het goed maar de rest stelt weinig voor, helaas is de montage van de film ook niet rozengeur en manenschijn, maar ja, k denk dat hij gewoon dit project had moeten overlsaan of een andere regisseur moeten uitzoeken, omdat het van damme is en k fan van hem ben krijgt hij tog 5*

avatar van DiDa

DiDa

Het verhaal kan er doorheen voor een Van Damme film. Dit verhaal kan genoeg actie opleveren! Maar de makers hebben de film verpest door de superslchte montage en special effects (de scène op de motor op het dak van de trein, bah, brrr). Jammer. Dit is absoluut zonder twijfel de slechtse film van Jean-Claude van Damme

avatar van DiDa

DiDa

Heb Derailed net voor de 2e keer gekeken. Ik wilde toch nog even een volledige review geven.

Derailed heeft alle potentie om een goede actiefilm te zijn. Maar voornamelijk de montagecrew en de special effectscrew hebben deze film totaal verknald.

Derailed heeft qua verhaal niet veel om het lijf. Het is eigenlijk gewoon weer de zoveelste Die Hard kloon. Maar dat is helemaal niet erg, want we hebben hier te maken met een dtv-film waarin Jean-Claude van Damme speelt. Dus dat betekent veel vette actie................wrong!

De film bevat wel genoeg actie, maar deze is zo belabberd in beeld gebracht dat je helemaal niet kunt volgen wat er nu eigenlijk gebeurd.

Derailed begint goed. We hebben een schietpartij in een theater en een redelijk goede achtervolging met een grote explosie. De vaart zit er dus lekker in, dacht ik en ik keek uit naar de volgende actiescenes. Vervolgens wordt dus de desbetreffende trein gekaapt door terroristen. Op de bad guys heb ik trouwens niets aan te merken.

Wanneer Van Damme de eerste terroristen had uitgeschakeld kreeg ik het steeds meer naar mijn zin. Maar opeens..........opeens waren daar die scenes bovenop de trein........Wat een verschrikkelijke CGI!!!! Je ziet overduidelijk dat de spelers voor een scherm hebben geacteerd. En het wordt nog gekker in de scene met de motor, de scene met de helikopters en de eindscene met de overduidelijke miniatuurtreintjes. De film kakt ook meteen in en wordt saai en superslecht.

Ik ga nu niet zeggen: "foei Van Damme". Je ziet dat Van Damme wel wilt in deze film en hij gaat naar mijn mening ook steeds beter acteren. Maar de special effects- en montage crew (als je nog van een crew kan spreken) hebben de hele film ver*****! Wat dus volgt is hèt dieptepunt in Van Damme's carrière! 1 ster........

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Gister gekocht bij blokker voor 2,99. Verder nog zeven andere films gekocht.

En begon deze te kijken.

Tsja ik vond de begin wel goed in Bratislava en nog best Wel goed.

Maar ik denk dat bijna alles met de computer is gedaan. De film is eigenlijk afgeraffeld, goedkoop en het verhaal is kut en het is een beetje een naaperij van Under Siege 2 maar dan in midden Europa.

Maar ik heb me soms nog best vermaakt en hij is beter dan The Order.

Gewoon een verstandopnul film.

2,0

avatar van Cine_fiel

Cine_fiel

"Derailed" is een actie film waarvan de spanning al van in de helft van de film weg is. De acteerprestaties zijn verschrikkelijk slecht. De film werd precies gemaakt in een weekendje. Het verhaal is afgeraffeld. Actie is aanwezig maar wel op een heeel laag niveau. Wie toch nog wilt kijken moet weten dat Vandamme (hoofdrol) zijn split hier niet doet enkel een paar mislukte bewegingen...

avatar van black_shadow

black_shadow

Deze film is echt slecht, als kind was ik een enorme fan van Jean Claude Van Damme maar de laatste tijd gaat het echt van kwaad naar erger met hem.

Er wordt slecht geakteerd en het verhaal slaat nergens op.

De tijd dat Van Damme deftige en vermakelijke aktiefilms maakte is voorbij, ergens wel jammer want Van Damme was geen topakteur maar zeker ook geen slechte.

Zijn martial-arts films vond ik persoonlijk de beste maar dat is al lang verleden tijd.

avatar van ChielB

ChielB

Lastig om te stemmen hierop.

Ik kan me altijd prima vermaken met zulke films.

Gewoon geen denkwerk, veel actie en een luchtig verhaal.

Toch is het niet een van de betere van Van Damme,

dus blijft het bij 2**.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

Op zich wel een redelijke film van Van Damme. niet zijn beste film maar verdiend toch een 2,5*

avatar van bert_vl

bert_vl

heeft dit niet wat weg van under siege 2 ?

avatar van finalman

V schreef:

Precies wat ik ook wilde zeggen, inderdaad een 2.0

avatar van OlafK

OlafK

Wat een belachelijk slechte film zeg! Ben sowieso geen Van Damme-fan, maar dit was echt bar slecht.

avatar van missl

missl

ik weet mijn cijfer al, mag ik al stemmen of is dat dan niet eerlijk?