• 9.377.805 stemmen

Alternatieve titel: End of Innocence

Geregisseerd door: James Rowe

Met onder meer: Peter Facinelli, Chris Isaak en Tom Arnold

Plot Blue Ridge Fall

"Even Good Boys Make Bad Mistakes."

De wat geestelijk achtergebleven Aaron kijkt erg op tegen zijn vrienden, die hij als zijn houvast beschouwd. Thuis gaat hij gebukt onder de tirannie van zijn godsdienstwaanzinnige vader. Het loopt op een dag zo ver uit de hand dat Aaron uit vertwijfeling zijn vader doodschiet. Zijn vrienden, waaronder de gevierde quarterback Danny Shepard, willen Aaron beschermen en smeden een plan om de moord geheim te houden. Het loopt echter niet zoals gepland.

Armin

Hoe ver gaat je bereidschap om een vriend te beschermen ? Dat is in het kort waar het in deze film om draait. Er wordt aardig geacteerd, maar de film mist diepgang.

Dat is waarschijnlijk ook de reden dat de film mij niet echt kon "pakken". Al met al niet slecht, maar er had meer in gezeten. ***

avatar van basketballerke

basketballerke

Hij is niet bijzonder, maar wel goed, prachtige locaties en sets, en het eind mag er ook zijn.

avatar van Horrordude

Horrordude

jammer, weer zo'n leuk uitziende cover, goed verhaal op de achterkant van de cover, maar dan blijkt het toch zo'n film te zijn die ik op de 34e minuut stopzet.........

1,5

frans123

Op zich geen slecht verhaal, ook niet echt slechte acteurs , maar heel veel bijbelteksten- waarom eigenlijk ? , en knullige 70-er jaren B- verfilming. Er gebeurt te lang, te veel niks.

Met een goede regisseur en acteurs kan je er een goede drama film van maken.

Armin schreef:

Dat lees ik zo vaak hier die "l.lkoek over diepgang , wat moet suggereren dat je er verstand van hebt -14 films op je naam.

Het verhaal is duidelijk en de achtergonden van de belangrijkste personages ook.

Diepgang zit in de Bijbelteksten .

Over ''diepgang in een film wauwelen is zo iets als ; "Rembrandt had meer blauw moeten gebruiken".

frans123 schreef:

Diepgang zit in de Bijbelteksten .

Dit is dus precies de reden dat ik geen opmerkingen meer maak over de films die ik heb gezien, maar alleen nog een waardering geef. Dan hoef ik die stupide reacties niet meer te lezen over mijn mening. Wellicht ter educatie, mijn idee van diepgang is als ik nog wat langer nadenk over een film. Dat moet helemaal niets suggereren. Bovendien snap ik ook niet helemaal waar jij je nou zo druk om maakt. De film heeft bij jou (**) nog minder indruk gemaakt dan bij mij. En wat bedoel je met -14 films op je naam. Waar heb je last van Fransje?

Armin schreef:

L.lkoek over diepgang is stupide. Punt. Er zit geen gelaagdheid of wat dan ook in, roept geen vragen op, of overdenkingen ,wat naar diepgang zou verwijzen. Onnodig. Een klip- klaar- helder verhaal, voor een kleuter te begrijpen.

Mijn 2* heeft met gebrekkige " tv - fim achtige uitvoering van het verhaal te maken , niet gebrek aan diepgang,

frans123 schreef:

Volgens mij begrijp je het zelf niet. Je bevestigd gewoon mijn stelling dat er geen diepgang in zit. Geen gelaagdheid, roept geen vragen op, enz. Precies hetgeen wat er wel zou zijn met meer diepgang. Dus, nogmaals, waar maak je je druk om? Let it go