• 9.369.636 stemmen

Met onder meer: Juliette Binoche, Alexis Loret en Carmen Maura

Gesproken taal: Engels, Frans, Duits en Spaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Alice et Martin

De 20-jarige Martin gaat naar Parijs waar hij tijdelijk onderdak zoekt bij zijn broer. Hij krijgt werk aangeboden als model en wordt verliefd op Alice, de vriendin van zijn broer. De liefde tussen beiden bloeit op, maar Martin blijft een ondragelijk geheim uit zijn verleden met zich meedragen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van 93.9

93.9

vermakelijk, dat is het eerste wat er in me op komt.

niet heel erg goed, maar ook zeker absoluut geen zonde van je tijd als je deze film kijkt.

avatar van Darbie

Darbie

Ik vind het zeer spijtig dat deze film pas na de 1e helft goed op stoom begint te komen.

avatar van blurp194

blurp194

Ik vond het erg moeilijk om mijn aandacht bij deze film te houden, en het verhaal pakte me absoluut niet. De aftiteling was eigenlijk gewoon een opluchting. Jammer van de mooie cast, want daar had toch best meer uit kunnen komen.

avatar van charmie

charmie

Wat een buitengewoon vervelende film is dit. Ben er al drie keer bij weggelopen en heb nu besloten er verder geen tijd meer aan te besteden.