• 9.376.793 stemmen

Amphibious 3D (2010)

Horror | 83 minuten

Genre: Horror

Alternatieve titels: Amphibious Creature of the Deep / Amphibious / Amphibious: De Film

Oorsprong: Nederland / Indonesië / Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Brian Yuzna

Met onder meer: Janna Fassaert, Michael Paré en Francis Bosco

Plot Amphibious 3D

"Terror Is About To Surface"

De marinebioloog Skylar Shane huurt de kapitein Jack Bowman in, om samen met haar sporen van prehistorische wezens te zoeken in een Sumatraanse zee. Tijdens de zoektocht ontmoeten ze een groep smokkelaars, zogenaamde vrienden van Jack. Hun hoofdkwartier is een visserijplatform, midden in de zee. Skylar ontmoet hier de wees Tamal, die haar smeekt hem mee te nemen terug naar het vasteland. De jongen doet Skylar denken aan haar overleden dochter Rebecca, dus ze besluit hem te helpen. Maar ze weet niet dat er diep in het duistere water een mysterieus wezen huist...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Edie

Toch erg benieuwd naar deze film, hopelijk gaat de film ook in Nederland gedeeltelijk opgenomen worden. Producent van Zwart Boek, denk dat dit best iets worden kan

avatar van domkey

domkey

Ik vrees ervoor, lijkt wel een nieuwe mania (3D)!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Als dit doorgaat zou dit heel erg tof zijn!

avatar van IcU

IcU

domkey schreef:

lijkt wel een nieuwe mania (3D)!

Is, helaas...

avatar van domkey

domkey

Inderdaad, helaas...

avatar van Lui

Lui (crew films)

Film is momenteel in post-production en zal 01-11-10 in NL verschijnen.

Amphibious 3D is naar verwachting de eerste in een reeks 3D-films geproduceerd door het Indonesische bedrijf Komodo Films, waarvan producent San Fu Maltha deels eigenaar van is. De film verschijnt in 2010 in de Nederlandse bioscopen.

bron: Cinema.nl

Stills:

First Photos of Amphibious 3D's Beastie - ShockTillYouDrop.com

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Sprak Yuzna vorige week en hij zweert bij 3D, hij zegt dat het de toekomst heeft en vandaar ook dat Amphibious in 3D is geschoten. Ben benieuwd.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Toch leuk om in de gaten te houden, zo iets.

Edie

Na het zien van de cover en wat foto's begin ik toch weer mijn twijfels te krijgen.. Het verbaast me niets als deze film in het rijtje komt van "Rottweiler" en "Beneath Still Waters" etc.. En 3D de toekomst? Ik betwijfel het, bij een film met een flink budget kan het soms iets toevoegen, maar een B-film in 3D zal eerder snel lachwekkend worden ben ik bang..

Maar we zullen zien hoe het uitpakt..

avatar van Quentin

Quentin

Film ligt op zijn gat, vernam dat San Fu geen geld meer heeft om de special effects te doen. Geen enkel Nederlands bedrijf wil het voor hem doen, hij zit er nu mee te leuren in de Baltische staten.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

Zonde zeg

Lijkt me niet bepaald een groot gemis...

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Officiële site is online. Blijkbaar toch nog een zak geld gevonden.

avatar van Lui

Lui (crew films)

Film komt gewoon uit en zal waarschijnlijk ook op dvd verschijnen op het label Mr. Horror Presents!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Hmm de nieuwe Yuzna. Toch altijd wel iets om naar uit te kijken, hoewel Faust en Rottweiler wel érg slecht waren.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Een schorpioen onder water?

avatar van rep_robert

Yuzna heeft nauurlijk niet zo'n indrukwekkend repertoir vind ik.

Dit ziet er overigens eerder uit als een of andere lelijke Asylum productie als ik die poster zo bekijk.

avatar van pierrrke

pierrrke

zal wel effect van jaws 3D hebben:p

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

Postproductie is net afgerond. San Fu Maltha gaat morgen op het film festival over de film en haar 3D praten. Brian Yuzna wist te vertellen dat ze ieder shot ook daadwerkelijk met 3D camera's hebben gedraaid, dus bij de film is qua opzet ook volledig in 3D gedacht (wat niet gezegt kan worden van veel andere recente 3D-films zoals Piranha). Ik ben heel benieuwd.

avatar van dominion

dominion

Is er nog steeds geen trailer van deze film.

avatar van davincstyle

davincstyle

Iemand nog iets gehoord van deze film?

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Het is stil rond deze nieuwe Yuzna.

avatar van euromarc79

euromarc79

Heb hem gezien en valt behoorlijk tegen.

avatar van dope

dope

• 20068 stemmen

Nog sterker, het is gewoon slecht!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Pfoeh.. was af en toe een beetje slikken, deze Yuzna. Lijkt nog het meest op een iet wat veredelde Syfy creature feature. Later meer.

avatar van brave71

brave71

niet spannend eerder vervelend

gore is redelijk, maar de rest is bagger met af en toe een leuk momentje

avatar van canton75

canton75

dit meen je niet wat een bagger eeffects zeg ik geef hier niet eens een punt voor geld verspilling is dit,snap niet dat er mensen naar kijken BAH

avatar van 606

Niet echt een top film maar best leuk om eens te kijken.

Er hebben best aardig wat Nederlanders aan mee gewerkt.

Helaas is het geen hoogvlieger geworden.

Edie

Ik vond het nog wel meevallen, keek stukken beter weg als Rottweiler, Beneath Still Waters en Faust vond ik. Maar zeker niet zo fijn als Yuzna's 80's en 90'er jaren producties. Effecten vond ik ook best prima, ik heb hem echter niet in 3D gezien. Soundtrack is duidelijk hard aan gewerkt, acteerwerk niet altijd echt denderend (maarach, in vrijwel geen enkele Yuzna film toch?..) Poster is ook wel erg cheap, dat zal mensen in de videotheek toch wel afschrikken om hem te huren/kopen.

3* (maar liever een Dentist 3 of nieuwe Re-Animator weer, fijn in L.A.)

avatar van james_cameron

Lekker, eindelijk weer eens een echt belabberd amateuristisch rommeltje. Dit moet wel de slechtste film van regisseur Yuzna ooit zijn. Dat producent San Fu Maltha hier zijn naam aan verbonden heeft! En dan al die nederlanders op de titelrol.. beschamend. Van A tot Z werkelijk diep triest. Troep.