• 9.370.370 stemmen

Murder Collection V.1 (2009)

Horror | 82 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Fred Vogel

Met onder meer: Daniel V. Klein, Damien A. Maruscak en Sonny L. Shannon

Plot Murder Collection V.1

In de film herleeft de internet clipshow uit de jaren 90, Murder. De show was berucht om de streaming video's van echte moordpartijen. Nadat de site snel aan populariteit won, werd ze ontdekt door de autoriteiten en al snel opgedoekt. De gastheer Balan werd hierdoor gedwongen ondergronds te gaan. Tientallen jaren bleef de gedreven gastheer in het geheim zoeken naar gruwelijke scenes die de emoties hoog deden oplopen. Balan is weer boven water gekomen en laat ons graag zijn nieuwste verzameling zien.

Father (segment "Bludgeoning")

Son (segment "Bludgeoning")

The Manager (segment "The Heist")

The Cook (segment "The Heist")

The Tender (segment "The Heist") / Lyn (segment "S&G")

The Sprinter (segment "The Heist")

Topaz (segment "The Heist")

Leon (segment "The Heist")

Madam Green (segment "The Heist")

G.A. Moore (segment "The Heist")

avatar van Aapje81

Aapje81

Ach het nieuwste werk van Vogeltje. Ik ben geen fan van de man zijn werk maar heb er veel over gelezen. Zie hier een recensie. Top Of The Flops: recensie van Murder Collection: vol 1 - topoftheflops.nl

avatar van Halcyon

Halcyon

Hoewel ik de motieven van Fred Vogelijk op zijn minst bedenkelijk vind, klinkt dit toch wel redelijk interessant. Er lijkt alvast meer "verhaal" in te zitten dan in zijn vorige films.

avatar van Aapje81

Aapje81

Dit jaar is er nog een nieuwe Vogel uitgekomen en die schijnt zelfs gezegend te zijn met een verhaal. Het beestje heet maskhead. Hier is de recensie Top Of The Flops: recensie van Maskhead - topoftheflops.nl

avatar van ASman

ASman

Het is op zich wel beter dan de August Underground-films, maar het blijft toch echt wel mijn ding niet.

Er hangt soms wel een beter sfeertje rond en de achtergrond is toch al iets beter dan Vogel's AU- trilogie, maar het blijft toch een eerder saaie bedoening. En vooral, waar is de gore die AU zo berucht maakte ? Toegegeven er zijn wel weer bijzonder zieke concepten te vinden in de film en 2 erg lange gorescènes, maar de goede kwaliteit van de SFX die men in AU hanteerde wordt hier totaal niet bereikt. Het ziet er zelfs bijzonder fake uit.

Nee, ook dit is het niet. Maar achter Maskhead wil ik mij wel eens zetten, het ziet er erg interessant uit.

avatar van erik1677

erik1677

Vond het eigenlijk wel weer gaaf gemaakt.

en er zaten inderdaad een paar zieke dingen tussen.

Persoonlijk vond ik dit wel weer lekker obscuur in mekaar gezet.

En ook de mans werk met de august underground serie kan ik wel waarderen.

Alleen is dit weer compleet wat anders wat eigenlijk helemaal niet met de august serie te vergelijken valt.

Fred Vogel probeert hier een lekker grauw en nihilistisch werkje neer te zetten,enigzins soms vergelijkbaar met de faces of death serie, maar natuurlijk veel minder.

Dus gedeeltelijk slaagt hij erin.

Vooral de openingsscene van de vader en zoon is werkelijk keihard en schrijnend.

Een stukje keiharde cinema die je niet ongemoeid laat.

Er zitten ook een paar fragmenten in, die werkelijk heel erg slap zijn, maar over de gehele linie is dit weer een stukkie bruut werk van Vogel

avatar van mauwiewauwie

mauwiewauwie

Weer beter een vogel in de lucht dan 11 op het scherm

11 korte film's in een kunstvorm van montage aan een gezet ga cijfersgeven op film's

1=Blud Geoning cijfer =9

8=S&G ........=5

9=Ransom .........=5

10=Execution .........=5

11=Bullied ........=4

totaal =64 punten / 11 =6/10 voor de film met montage 7/10 gem= 6,5 geef ik 7afgerond

Ik vind het wel goed in elkaar gemonteert maar dat meneer vogel toch wel vooruit is gegaan met zijn (faces of dead). Maar het kan beter, niet slecht 3,5***

avatar van puppet master

puppet master

kan mij iemand aan dvd helpen van Fred Vogel.....