• 8.711.150 stemmen

Met onder meer: Rae Dawn Chong en Michael Boisvert

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Deadly Skies

"An asteroid on a collision course... Destination Earth!"

Wanneer de wetenschapper Madison (Rae Dawn Chong) een grote asteroïde ontdekt die op de aarde afstormt, roept ze in paniek de hulp in van ex-militair Richard (Antonio Sabato Jr.) om de asteroïde af te buigen met een laser. Het probleem is echter dat deze laser streng bewaakt wordt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Madison Taylor

Lt. Mark Lewis

General Dutton

Dr. Michael Covington

avatar van Bokito

Bokito

laat me raden, deze film is helemaal niks.....

avatar van Nath__19

Nath__19

daar lijkt het idd op...

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Der zijn 3 versies van deze film volgens IMDB. Dat is al de eerste grote fout. De 2de fout is de realisme, alles wat in deze film afspeelt is echt extreem nep. Nu zijn SF films niet echt, rampenversies al helemaal niet, maar in films die deze genres dragen vind je vaak minstens 1 ding wat normaal voelt. Daarna is nog het slechte acteren, serieus, wat een drama. Zelfs ik kan beter acteren dan die mensen.

Het enigste wat mij nog laat kijken is het feit dat ik gek ben op rampenfilms. En ja, een astroide en een wapen wat de wereld kan vernietigen, altijd boeiend.

1.5

En dat zeg wat voor mij, want ik geef heel veel films een 5.

avatar van Dooz

Dooz

Vanavond bekeken...

Film/acteerwerk/effecten een 1

Onderwerp een 2, omdat ik nou eenmaal van rampenfilms houd !

avatar van 606

Geen rampenfilm te bekennen meer een slome drama.

Acteurs niet overtuigend en die generaal heeft een hele irritante stem.

En rest is het vervelend dat het allemaal lukt.

avatar van Decec

Decec

Ik vond goed SF-film en spannend. Prima!

avatar van gauke

gauke

Op zich een 'vernieuwend gegeven', de held die gay is en de seksscènes tussen twee buitengewoon aantrekkelijke mannen in een science-fiction film. (Niet enkel de gay-wereld is toe aan deze films). Jammer is, nadat de spanning redelijk opgebouwd wordt, het plot aan de matige kant is. En wat een slechte onacceptabele rol van Michael Moriarty als generaal Dutton!!!