• 9.378.230 stemmen

Geregisseerd door: Andrés G. Schaer

Met onder meer: Claudia Fontán, Manuel Manquiña en Matías Sandor

Gesproken taal: Spaans, Frans en Italiaans

Plot El Ratón Pérez 2

Het verhaal van Perez gaat verder. Perez is een vriendelijke pratende muis die 's nachts de slaapkamers van kinderen insluipt en hun melktanden onder de kussens vandaan haalt. In ruil hiervoor legt hij er geld neer. Op een avond sluipt Perez de kamer van Lucas binnen, en doet de ontdekking dat het jongetje niet slaapt, maar hem opwacht. Perez heeft geen andere optie dan wachten tot Lucas slaapt. Hier leert hij een aantrekkelijke vrouwelijke muis kennen, genaamd Lola. De twee ontsnappen uit de slaapkamer. Lola leert Perez verschillende dansen, maar ondertussen wordt Perez opgejaagd...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

De allereerste stem en dat op een film die ik voor mezelf heb vertaald.

Was absoluut niet onaardig en voor de doelgroep denk ik zelfs dat het een goeie film is.