• 9.370.323 stemmen

Genre: Horror

Geregisseerd door: Blaine Cade en J. Horton

Met onder meer: Alonzo F. Jones, Shamika Ann Franklin en Annemarie Pazmino

Plot Edges of Darkness

"The end of the world is just the beginning."

Drie groepen mensen zitten gevangen in een appartementencomplex tijdens een zombieplaag. In één van de appartementen is een geobserdeerde schrijver bezig met het afronden van zijn laatste verhaal, hierdoor verwaarloost hij zijn vrouw. In een ander appartement neem een vampierskoppel een jonge vrouw gevangen, dit doen ze omdat ze bijna door hun voedselvoorraad heen zijn. Ze laten langzaam al het bloed uit haar lichaam verdwijnen, maar dit gaat niet zoals gepland. De vrouw draagt namelijk een duister geheim bij zich. Een fanatieke survivalgek red een jonge jongen en zijn moeder van een groep zombies. Ze neemt hen mee naar het appartementencomplex, om ze hier onderdak te bieden en ze te beschermen tegen de zombies. Wat ze niet weet, is dat er een groep priesters op zoek is naar de jongen.

avatar van kakstoel

kakstoel

5 stemmen en geen toelichting,dat snap ik niet helemaal.

avatar van hrdcr-hooligan

hrdcr-hooligan

helemaal mee eens!!

vooral bij zo'n waardering...

avatar van Jake the muss

Jake the muss

Zelfde maker als van Rise of the undead.

Dat was me toch prul he, houd me bijna tegen om deze te kijken, bijna dan...........

Kijk em vanmiddag even, dan laat ik weten hoe en wat, in mijn ogen dan.

avatar van kakstoel

kakstoel

nou ben benieuwt

avatar van cyberdad

cyberdad

Nou, ben even snel door de film gefladdert en vastgesteld, dat dit dus een klinkklare prul is.

Acteren nul

Verhaal nul

Volgens mij een budget onder de 10.000 euro.

En gefilmd met een videocamera.

Het is eigenlijk te zot voor woorden.

Dus, heb je eens zin om je eens te ergeren, dan moet je deze beslist zien

avatar van Jake the muss

Jake the muss

Ik zou even een review neerzetten na het bekijken, maar eigenlijk heb cyberdad hierboven alles al gezegd.

Vooral het verhaal van de schrijver, hahahaha, zoiets had in de eerste creepshow gekunt, maar anno 2009, aub zeg...............

Waardeloos.

Vindt alleen cyberdad zijn 1* nog hoog, ik ga voor het laagste mogelijk, wat niet eens laag genoeg is.

Zonde van je tijd

Dat deze film inmiddels als waardering dik boven de 2 sterren staat, moet lukraak stemmen zijn van mensen, anders onmogelijk

avatar van horrorfan25

horrorfan25

wat een bedonderd slechte film zeg

zonde van je avond als je die film kijkt

avatar van 606

Jesus wat een bout zooi is dit.

Video camera die niet eens stil te houden is.

Slecht geluid en acteerwerk.

0,5 ster

avatar van Voodoo

Voodoo

na alle berichtjes gelezen te hebben, pindakaas ik hem toch maar niet. lol

avatar van RipCurl

RipCurl

Advies: gewoon niet kijken! De trailer zegt genoeg...

avatar van henkula

henkula

er zitten net als bij meer b-films originele ideeën in, vandaar de 2 punten. maar verder...ik krijg vaak bij dit soort films het gevoel naar een fitness school te zitten kijken met alweer zombies, zombies en nog meer zombies.

geloof me , tis echt de domste en saaiste zombiefilm

die ik heb gezien en af heb gezet.. alles was waardeloos , acteurs camerawerk , het hele verhaal

wat een K*T film zeg..

avatar van Noodless

Noodless

Wat een bagger-film ! Alles is in deze film slecht ! En toch ga ik de film quoteren ondanks de film een dikke nul verdient.

Solliciteert nu al naar slechtste film voor het filmjaar 2010 bij mij .

0,0 /10

avatar van Teh_Pwnerer

Teh_Pwnerer

Ik dacht eerst dat ik de nieuwe fillm Edge of Darkness ging kijken, maar het bleek dus een hele andere film te zijn.
Ik dacht wat is dit voor een rare film. er zat geen kloppend geluid bij in het begin en de beelden waren vaag.
Toen kwamen die hoofd personen dus in de film en ze hadden gewoon niks met elkaar te maken ze waren er opeens :S ze bleven ook de hele film in de zelfde kamer waar dan het soort van verhaal zich afspeelde. al met al een rare en echt slechte "film". zag alleen al hoe nep die zombies lopen

avatar van fivipat

fivipat

Voor de moeite 0,5

Merkwaardig puberaal slecht.

Hoe komt deze film nog aan zo'n hoge score 1,6!

Dan mankeer je wat aan je ogen.

avatar van Freakez

Freakez

Wat een slechte film, nog geen 2 min gekeken en al afgezet. Was al meteen duidelijk, nog niet eens 1 ster!

avatar van pumpking

pumpking

Ik dacht dat het Miley Cyrus was op die poster, anyway.

Wat een kut :s

avatar van TheNickster

TheNickster

Deze film is echt te slecht voor woorden...

Ik had ook edge of darkness moeten hebben maar het was dus helaas dit gedrocht wat er op m'n schijf stond.

Normaal ben ik wel gek op zombiefilms maar deze vondt ik niet eens de moeite waard om uit te kijken.

Dat er anno 2009 nog zulke films gemaakt kunnen worden.

avatar van Marcow_nl

Marcow_nl

Wat een crap! De film lijkt wel uit eind jaren 80, slecht verhaal, slechte acteurs, slecht geluid, slecht camerawerk...wat er goed was?? Het moment dat ie afgelopen was.

avatar van Boeikens

Boeikens

Pure bucht!

De eerste minuut deed wat op gore hopen maar dan werd ook al duidelijk dat de gebruikte camera van erbarmelijke kwaliteit is. Bewegende beelden komen bij snellere sequenties wazig over. Ook de nightshots zijn zeer korrelig. Acteren is nul en de verhaaltjes zwaar langdradig. Geen gore meer te bespeuren tijdens de film (enkel nog wat op het einde). Zombie in Romero style? My Ass!!!

avatar van Jessica1987

Jessica1987

Het spijt me, ik vind een prut film

Geen actie, bloot en is niet eens horror snapje

Maargoed alleen dat meid met die wapens is sexy:)

Ik ga die dvd maar weggooien is niet moeite waard om nog een keer de kijken. Groet jessica