• 9.384.338 stemmen

A Friend of the Family (2004)

Thriller / Drama | 88 minuten

Genre: Thriller / Drama

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: Stuart Gillard

Met onder meer: Laura Harris, Eric Johnson en Kim Coates

Plot A Friend of the Family

Nadat Allison met haar gezin naar een klein, gezellig stadje verhuisd is, ontdekt ze dat er een seriemoordenaar vrij rondloopt. Ze verdenkt al gauw haar buurman David maar wanneer ze haar verdenkingen bekendmaakt, verliest ze haar geloofwaardigheid bij haar geliefden. Naarmate ze meer en meer alleen komt te staan, raakt Allison ervan overtuigd dat ze het volgend slachtoffer van David zal worden.

Alison Shaw

Darrin Shaw

David Snow

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dieje kerel zit op de moment in de gevangenis dacht ik.

avatar van Tiany

Tiany

Geen slechte film, maar één grote flater...héél de film door is het herfst, ook al lees je op een gegeven moment, terwijl ze midden in de herfst zitten...."6 maanden later", wat later zitten ze weer enkele maanden verder, toch zie je steeds weer de bomen met hun herfstbladeren, en de straten die vol gevallen bladeren liggen, geen winter-, geen lente-, geen zomersfeer. Volgens mij is die film op enkele weken opgenomen. Snap niet dat ze daar geen rekening mee hebben gehouden...