The Betrayed (2008)
Genre: Thriller
Geregisseerd door: Amanda Gusack
Met onder meer: Melissa George, Oded Fehr en Christian Campbell
Plot The Betrayed
"What she doesn't know could kill her."
Nadat ze bewusteloos raakte bij een auto-ongeluk, wordt Jamie Taylor wakker in een donkere kamer, zonder ook maar enig spoor van haar zoon. Ze komt tot de ontdekking dat ze ontvoerd is. De gemaskerde man die haar vasthoudt, vertelt haar dat als ze haar zoon nog levend terug wil zien, ze hem moet helpen. De ontvoerder is niet uit op losgeld, maar vertelt dat Jamie's ex-man eigenlijk een moordenaar is, die miljoenen gestolen heeft van zijn bazen. De organisatie zal alles op alles zetten om het gestolen geld terug te krijgen en denkt dat Jamie de sleutel is.
Jamie
Stemrol / Alek
Kevin
Falco
Michael (as Connor Levins)
Shuffle / Rathe
Young Henchman
Officer Gene
Chase
Killerkip
Hmm, nog geen berichten, dan de gok maar wagen...
Ga m binnenslurpen
Dejavu0181
Ik heb hem wel gezien; film is mega spannend, plot is niets nieuws maar heel geboeit naar gekeken. 3 ster van mijk.
wade
Ik heb hem net gezien maar ik vind het een saaie suffe film, slecht acteerwerk. alles speelt zich de hele tijd af in een en dezelfde kamer.
veel te langdradig en het verhaal is ook een beetje wazig.
robinb
Het is zeker geen meesterwerk, maar de film is erg onderhoudend en ondanks de nietszeggende acteurs (behalve dan die ene vent die volgens mij ook in the mummy speelt) was het al met al een bovengemiddelde film.
De film is af en toe wat te tam, en de personen gaan nogal rustig met de hele situatie om waardoor je nooit met oehs en ahs de film ervaart....
Echter acteert iedereen volgens de norm en sommigen er net boven. en juist het feit dat het op 1 locatie afspeelt maakt deze film nog redelijk sterk vind ik persoonlijk..
Verder zit er nog aardig wat spanning in, al zit je ook weer niet zwetend op je stoel..
Al met al heeft deze film zowel negatieve als positieve punten, maar na het bekijken van de film overheerst toch het positieve gevoel...
3.5 ster en zeker de moeite om een keer te kijken
Raffael77
3.5 ster en zeker de moeite om een keer te kijken
Helemaal gelijk
guuzer
Heb deze film net gekeken, en is absoluut een aanrader.
Het verhaal zit gewoon goed in elkaar en de spanning is de hele film aanwezig. Dus nogmaals: KIJKEN
hansbreda
Verrassende goede film. Heb me geen moment verveeld. Amanda George speelt voortreffelijk. Aanrader. Minimaal 4****
RickZ
Niet ze spannende thriller over gevangen gehouden vrouw wiens man corrupt lijkt. Er zitten enkele harde en bloederige scenes in de film zie toch overwegend tam is. Wel een voldoende, meer niet.
Toontje35
Wel aardige thriller. Maar de echte spanning ontbreekt. Je zit niet op het puntje van je stoel.
noknoke
Zo zie je maar weer.
Een film dat 98% afspeelt in een duistere ruimte van een paar vierkante meter met daarbij een simpel verhaal toch spannender kan zijn dan een peeper duur high budget film.
Zolang er maar goede acteurs hun werk in zetten.
Waku
Redelijk onderhoudende thriller afspelend enkel en alleen in een pakhuis.
List en bedrog om vele miljoenen, niet tergend spannend maar wel boeiend genoeg om te blijven volgen.
willemfilm
Redelijke thriller. Niet bijzonder. Er zitten m.i. wel wat gaten in het script.
'wel te pruimen'.
mrwhite
redelijke thriller.hier en daar ging het soms iets te makkelijk maar de film kijkt lekker weg.
Cleanshot
Aardige film, vond hem redelijk spannend.
Einde vond ik beduidend minder en zeer teleurstellend
Creative-lady
Ik vond het een mooie film. Normaal zie ik films met alleen een paar acteurs/actrices niet graag en dat is normaal dat ik niet graag een film ziet, maar op 1 plaats. Maar bij deze film trok ik me er niets van aan en vond het leuk om naar te kijken.
de jos
Was van in het begin al duidelijk dat dit een B-film was, duidelijk low cost qua locaties, alles speelt zich af in een paar obscure fabrieksruimtes, ze komen gewoon zelfs NIET buiten.
Geen special effects nodig, geen stunts nodig...
Pas na 3/4 van de film werd het een beetje spannend...het werd tijd.
Ik verwachte een einde dat ze met haar 4 miljoen en haar zoontje hier of daar op een exotisch eiland zat te rentenieren, niet dus
Maar Melissake wil ik nog wel eens zien.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'

VFW