• 9.372.347 stemmen

Misdaad | 90 minuten

Genre: Misdaad

Oorsprong: Spanje

Geregisseerd door: Bryan Goeres

Met onder meer: Timothy Hutton, Miguel Ángel Silvestre en Fernando Guillén Cuervo

Plot Reflections

"Their DNA is the missing piece to this deadly puzzle."

Gedurende het onderzoek naar de beruchte moordenaar Pygmalion vindt agent Tom Brindle (Timothy Hutton) de vingerafdrukken van een soldaat, Marco Soler. Dit leidt hem, via zijn DNA, naar de van Marco vervreemde tweelingbroer. Met de hulp van Marco wordt een psychologisch daderprofiel gemaakt in de hoop de moordzuchtige broer te vinden. Wanneer deze erachter komt dat hij een tweelingbroer heeft begint hij het onderzoeksteam te stalken. Terwijl het moorden verder gaat moet Tom alles en iedereen riskeren om de moordenaar te arresteren.

avatar van vinketering

vinketering

Goede film, niet van wereldformaat, doch zeker wel boeiend.

Wat me sowieso bevalt is dat de actie in de film niet overdreven is, iets wat je tegenwoordig in veel films al snel ziet.

Ik zou deze film zeker aanbevelen, niets mis mee, gewoon een lekkere middenmoter en kijkt lekker weg!

avatar van nl1sms

nl1sms

Wat een waardeloze film..... ik heb hem amper uitgekeken....

avatar van Titus9

Titus9

Echt zwaar bagger deze film, de saaiste thriller die ik ooit gezien heb.

avatar van Elineloves

Elineloves

Vond hem nog niet eens zo heel slecht. Was niet bijzonder spannend, maar wel goed genoeg om hem af te kijken. Inderdaad zoals al eerder gezegd; een fijne middenmoter.

Leuk voor een keertje, als je zin hebt in een niet al te zware film waarin toch genoeg gebeurd.

avatar van Waku

Waku

Ik dacht dat ik die andere "Reflections"gepindakaast had die eveneens in moviemeter overzicht staat. Daar ging ook eigenlijk mijn interesse naar uit.

Deze "Reflections"kon mij eigenlijk niet echt boeien.

Standaard verhaaltje, weinig orginaliteit, geen spanning en een slot die je allang op je klompen aan kon voelen.

Niet gezien..niet gemist

2*/2.5*

avatar van Angel-76

Angel-76

Waku schreef:

Deze "Reflections"kon mij eigenlijk niet echt boeien.

Niet gezien..niet gemist

2*/2.5*

ik had precies hetzelfde probleem, deze film was echt niks aan, nog maar een keer de goeie proberen..haha

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Goeie verhaallijn, alleen ergerde ik me aan het engels spreken tussen de spaanstaligen, totaal overbodig.

Film kon mijn de hele tijd vermaken, dus niks mis mee.

avatar van voomzap

voomzap

Een ietwat vlakke film die je moet liggen en die zo op RTL kan worden uitgezonden, Pluspunt: steeds als je denkt 'nu wordt het wel een beetje voorspelbaar' krijg je toch weer een twist voorgeschoteld. Een aanrader is het wat mij betreft niet, behalve als je van rustig voortkabbelende drama-thrillers met een vleugje romantiek houdt.