• 9.232.701 stemmen

Oorsprong: Canada

Geregisseerd door: William Fruet

Met onder meer: Dina Meyer, Rick Ravanello en Nancy Sivak

Plot Imaginary Playmate

Molly is zes en heeft een ingebeeld vriendinnetje, Candace. Geheel onschuldig, denkt haar stiefmoeder Suzanne, tot Molly zich steeds vreemder begint te gedragen. Suzanne raakt ervan overtuigd dat Candace een boze geest zou kunnen zijn.

avatar van Isaura*

Isaura*

Gezien op vijftv, de ideale film om gewoon eens lekker met je moeder te zien.^^

avatar van finalman

finalman

Isaura* schreef:

Gezien op vijftv, de ideale film om gewoon eens lekker met je moeder te zien.^^

het werd op vijftv uitgezonden, van 20u40 tot 22u20 (en is trouwens nog bezig), en aan de tijd van je post te zien, vind je hem al heel goed, zonder dat hij begonnen is?

avatar van b00ts

b00ts

Niveau van een soap serie.

Zelfs een bevroren visstick valt hier nog bij in slaap.....wat een slappe hap

avatar van elazzal

elazzal

Ik begrijp niet dat je een film zoals deze een 3,5 kan geven.. Ik vond deze film van zo'n lachwekkendekwaliteit, dat ik het niet kon laten hem op moviemeter op te zoeken.. Dit is echt klasse D acteer- en regiewerk.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 1994 stemmen

Een familie tv-thrillertje.

Leuk om te volgen en werd af en toe toch nog spannend (de scènes op de zolder). Het dochtertje acteerde erg goed en overtuigend. De moeder was ook een plezier om naar te kijken. Alleen de vader acteerde echt houterig.

Verwacht geen spannende thriller, hiervoor blijft alles te braaf ( vb.het ongeluk met de boomstammen). De uiteindelijke verschijning van Candace is natuurlijk echt om te lachen en is zo pover uitgevoerd.

Maar de film is zeker leuk om een keertje te zien. Al snap ik dat een doorwinterde horrorfan (of thrillerfan) hier weinig zal aan hebben. De film leent ook wat elementen uit Don't Look Now (blinde vs. dementerende helderziende) en The Omen.

Laten we het erbij houden wat de eerste user zei: een filmpje om met je moeder te zien.

avatar van Lord Flashheart

Lord Flashheart

Kan me volledig aansluiten bij Friday the 13 th, geen bijzondere film, maar zeker niet onvoldoende. Was de climax met de verschijning van Candace niet zo vreselijk low budget uitgevoerd (waar is dat voor nodig voor een film uit 2006!?), dan had er zelfs nog meer ingezeten. Kleine voldoende. 3***