Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009)
Genre: Familie
Nederland
Geregisseerd door: Martijn van Nellestijn
Met onder meer: Wim Rijken, Harold Verwoert en Alex van Bergen
6,0 (83)
Gesproken taal: Nederlands
Releasedatum: 7 oktober 2009
Plot Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot
Als Sinterklaas en Diego op een ochtend in de haven van Spanje aankomen blijkt de Pakjesboot verdwenen te zijn. Een race tegen de klok begint om de Pakjesboot terug te vinden.
ThaNick
Ik wil even zeggen: Martijn van Nellestijn is een baas. Laat die mensen maar praten.
Het ziet er gewoon allemaal heel erg goed uit, het is goed gefilmd, het is een goed verhaal, de acteurs doen het goed, en het meest belangrijke: de kinderen vinden het leuk.
De eerste 3 films waren ook leuk.
Helaas zijn er hier teveel 'volwassenen' die deze film EIGENLIJK helemaal niet horen te beoordelen, het is namelijk een kinder/familiefilm. En voor de ouders is zo'n film vooral leuk als de kinderen er van genieten. En dat is dus het geval.
"Dit is mijn uitspraak, en daar zult u het mee moeten doen." - Meester Visser
the big lebowski
en van Nellestijn flikt het hem weer: Gouden Film voor SINTERKLAAS EN DE VERDWENEN PAKJESBOOT | Nederlands Film Festival - filmfestival.nl
johanneman
Ik snap niet dat er mensen zijn die al een mening geven over een film terwijl ze de film niet hebben gezien. Hoezo vooroordeel , het is toch een site waar je je mening geeft als je de film hebt gezien. Eerst de film kijken dan een mening, Dat er homo`s meespelen betekend blijkbaar voor sommigen dat de film slecht is , en dat er iets oudere kinderen meespelen , nou en!!!! Dat er ook grappen inzitten zodat ook de ouderen iets te lachen hebben is ook al niet goed. Wat een onzin zeg .Het gaat toch om de doelgroep waar deze film voor is gemaakt , of hebben sommigen problemen dat ze geen kind meer zijn? Ga de film eerst kijken en dan je mening geven zou ik zeggen,. Het gebeurt regelmatig dat films toch leuker zijn dan je dacht...
soom
Drommels, drommels, en nog eens drommels..
Flauw om die jeugdherinnerings quote (ja, ik ben opgegroeid met Bassie en Adriaan), op de manier te gebruiken zoals het werd gebruikt.
Maar weer een leuke Sinterklaas film, Pamela Teves is echt geweldig natuurlijk, maar dat wist ik na vorig jaar al, en hoewel het hier en daar wel een beetje aandoet als 'niet langer voor mij', kon ik er toch echt van genieten. En ik werd echt spontaan verliefd op een schattiger dan schattig klein meisje, dat aan het einde volop stond mee te dansen en mee te zingen, echt heel lief.
3*.
Geanne79
Hoi allemaal,
Vanmiddag heb ik deze film bekeken samen met mijn zoontje van bijna 5 jaar en zijn vriendje en mijn vriendin. De jongens hebben ervan genoten en vonden hem spannend.
Ik vond het een grappige film, maar zeker geen hele goede. Ik vind het persoonlijk flauw om het argument te gebruiken dat het een kinderfilm is, en dat kinderen het toch wel leuk vinden. Als volwassene kijk je er ook naar, en je kunt de ene kinderfilm toch gewoon beter vinden dan de andere? Dit vond ik een in elkaar geflanste film met slechte acteerprestaties. De rol van de twee kinderen was minimaal, jammer!!
Ik zal deze film niet kopen op dvd om nog een keer te bekijken. Geef mij maar Het paard van Sinterklaas, of neem andere Nederlandse kinderfilms: Pluk van de Petteflet, Pietje Bell.
Maar, onze jongens hebben een leuke middag gehad!
Drs. DAJA
Een ronduit achterlijk statement.
nellestijn
ben ik met je eens:
volwassenen vallen toch onder de noemer familie, dan mogen die toch ook zeker hun mening kwijt. Jong of Oud, Goede of Slechte kritieken iedereen mag wat zeggen.
janpaul
superleuke film gerard joling geeft ook een aantal opmerkingen die eigelijk bedoelt zijn voor volwassenen,maar geen kind die dr op let ook de comeback van adriaan was leuk dr gaat geruchten dat ze al weer bezig zijn met een nieuw deel met de zelfde cast dus adriaantje ook?,volgend jaar oktober weer een steengoeie sinterklaas film? laten we het hopen wat deze film betreft niks mis mee wat ik wel een min punt vond is dat de naam van het robotje robin verkeerd genoemt hij werd robin genoemt in plaats van robbin,maar verder heel vermakelijk niks meer aan doen
hjcool
Gerard Joling, Richard Groenendijk, Robin en Aad van Toor speelden grappig en goed, De rest is niet om aan te gluren! Als deze acteurs er niet in speelden was het een 0,5 geweest! De film is gewoon op alle fronten vreselijk slecht!
De Trailer beloofde veel meer!
TheLionKingFan
Adriaan doet mee, maar doet bassie mee?
Nope
Meer dan een voldoende voor de jeugd met een thema dat nooit verloren mag gaan!
robertus65
Meligheid troef in deze mislukte Sinterklaasfilm, met weer een hoog Theo en Thea gehalte.
Er werden weer een hoop uitgerangeerde en op zichzelf geilende BN'rs van stal gehaald.

Drie Netflix Originals om te kijken na 'Blind Sherlock'