Genre: Komedie / Horror
Geregisseerd door: Adam Fields
Met onder meer: Amber Benson, Jason Graham en Charles Napier
Plot One-Eyed Monster
Februari 2007. Een groep van tien mensen gaat naar een afgelegen berg in Noord-Californië om een erotische film op te nemen. Op locatie valt een vijandelijk buitenaards wezen de cast en de crew aan en richt enorme schade aan.
Jonah
T.J.
Laura
Rock
Bus Driver
Radio Vocal Performance (stemrol)
Mr Confused
-Revelation-
Echt een van de verschrikkelijkste films ooit gemaakt!
Niet een keer moeten lachen in deze film. Zelfs geen droge humor.
Met moeite het anderhalf uur volgehouden.
Acteerprestaties uitermate zwak. Alleen Jason Graham presteert nog matig.
0,5!
Gnarkill2k6
Typisch geval van.. "Zo slecht, ik heb me kapot gelachen." Hier moet je natuurlijk ook niet serieus naar kijken
Heb me vermaakt!
Denk dat de film het goed doet op feestjes waar veel drank naar binnen gegoten wordt.
Vascago
Hilarische komedie met een geweldig vehaal. Totale onzin maar o zo leuk. Een alien die de pik van Ron Jeremy overneemt en iedereen begint te vermoorden door middel van sex
. Hoe bedenk je het.De film bevat een aantal geweldige oneliners en scenes. Vooral de scenes waarin Charles Napier vertelt over zijn ervaringen met het monster in Vietnam en de scene waarin Veronica Hart haar geheime wapen: Gespierde schaamlippen aan het werk zetzijn echt geweldig. Ik heb me kapotgelachen. Soundtrack is ook prima. Acteerwerk natuurlijk niet , maar wat verwacht je dan van een stel pornoacteurs. Ik vond het juist wel meehelpen aan de charme van dit filmpje. Prima en hilarisch vermaak !!
PEN15
Wat een ontzettend, slechte onzin zeg, ik heb geen eens zin om mijn gevoelens te beschrijven. Wat moet het voorstellen, waar ben ik in hemelsnaam naar aan het kijken? Jammer dat dit soort stront zijn weg mag vinden naar DVD en mag worden uitgegeven. Slaat totaal nergens op. Ik kan er niet om lachen.
Jossie90
Ik denk niet dat ik eerder zo'n slechte film gezien heb. De film wordt al heel snel voorspelbaar en de de rest is al niet meer echt "humor" te noemen. Zonde van de tijd!
Ik snap ook niet hoe dit soort films winstgevend kunnen zijn, maar kennelijk is er een publiek voor.
Bottleneck
Vreselijk. Het idee is op zich wel ergens geinig - de pik van Jeremy die erop los gaat - maar één grap 83 minuten lang uitrekken is dodelijk. Daar kun je veel flauwe one liners op loslaten maar dan wordt het er ook niet beter van. Zal in ieder geval hilarisch zijn geweest voor de acteurs zelf..
Het acteerwerk vond ik af en toe nog wel leuk om te zien, net als de bloedserieuze reacties (vooral van die veteraan) op de belachelijke vijand. Dat laat in ieder geval zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om een slechte clichéhorror te maken, of in dit geval een slap aftreksel daarvan. Of moet ik zeggen een hard aftreksel (
zulke flauwheid dus
FillumGek
Ik had gehoopt dat ik ondanks de lage score me er toch mee kon vermaken. Het verhaal is perfect om een flauwe film van te maken. Wat verwacht je van zo'n film? Seks, tieten, seks, seks, tieten en splatter. Wat krijg je? Bedroevend weinig naakt. Zeker met Ron Jeremy als hoofdrol verwacht ik hier meer van. Niet per se van hem, but you catch my drift. De hoeveelheid bloed die is gebruikt past in zo'n 50 gram tomatensausblikje van de Aldi. Juist, daar heb je een vergrootglas voor nodig om die te kunnen zien.
Ron Jeremy is één van de redenen waarom ik de film ging kijken. Leuk acteur die ook regelmatig in Troma-films komt opdraven en erg veel zelfspot heeft. Ook hier speelt hij weer zichzelf. Helaas gaat hij als eerste dood, maar zijn one-eyed monster ontsnapt en gaat op oorlogspad! Leuk, maar het wordt al snel wel heel erg flauw. Vooral omdat de moorden nooit in beeld worden gebracht, van de hele penis zien we maar slechts een glimp, op het laatst. Af en toe konden ze beter een boek voorlezen omdat ik er toch alles bij moest fantaseren wat er offscreen gebeurde. Er vallen een paar slachtoffers maar het oogt enorm knullig en de gore-liefhebber blijft op zijn honger zitten.
De cast is buiten Jeremy ook weinig aan. Paar hete bimbo's, maar kon beter. Het begon allemaal aardig met die geinige uitvinding en Jeremy's opbeurende gesprekje met de mature pornstar. Paar geinige oneliners ook. Maar daarna gaat de film de mist in en dat is jammer.
voskat
Extreem laag budget, dus valt er niet zo veel te zien, maar het draait dan ook volledig om de one-liners. En daar is toch echt niet veel mis mee.
Tonypulp
Helemaal eens met Vascago. Niet alleen het idee is geweldig, ook de uitvoering wordt beter naarmate de film vordert. Lekker maf en met een leuke supporting cast. Effecten zijn lang niet slecht en bovendien erg funny toegepast.
Weinig op en aanmerkingen, leuk vermaak voor een beperkte doelgroep. Heel episch wordt het niet, maar als klein project red je het al snel met een gestoord idee en wat opvallende momenten. En dat zit met dit eenoog monster wel lekker.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11900 berichten
Nadat de film extreem grappig uit de startblokken schiet wordt het tempo wat lager en de grappen dunner gezaaid, maar dat neemt niet weg dat ik me hier veel meer mee vermaakt heb dan ik op voorhand had verwacht. Helemaal niet zo heel erg slecht geacteerd en productiewaarden zijn ook aardig.
Noodless
Tja, het idee is wel leuk en er zitten een paar leuke oneliners in de film. Het acteerwerk valt nog wel mee gezien dat het een B-film met een aantal pornacteurs is. Ron Jeremy is soms wel grappig en de rest van de cast doet zijn best. Wat babes betreft zou je misschien wel meer verwachten qua uiterlijk in dit soort werkje. En ook qua gore blijf je wat op je honger zitten. Redelijk braafjes. 5/10
Richard_Voorhees
Het verhaal lijkt echt geniaal. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt!
ibendb
Een alien in de vorm van de piemel zorgt voor paniek bij een groep filmmakers die een pornofilm willen maken...
Klinkt goed, toch? Ik was voorbereid op een flauwe comedy die meer op gimmick dan inhoud mikt. Gelukkig heb ik me toch weten te vermaken met een verrassend leuke film die zichzelf allesbehalve serieus neemt. De makers wisten wat een dom concept ze om handen hebben dus deden ze blijkbaar hun best om dit een zo leuk mogelijke zit te maken. De humor is - vooral in de eerste helft - erg geslaagd en het tempo zit ook redelijk lekker. De tweede helft is wel wat minder gevat maar is nog steeds erg vermakelijk.
Een uitzonderlijk goede score kan ik dit echt niet geven want het zit allemaal wel wat knullig in elkaar. De acteurs amuseren zich zichtbaar maar zijn overduidelijk niet echt goed in hun job. Dit wordt gelukkig wel snel vergeten wanneer een hillbilly een ellenlange monoloog krijgt - een duidelijke hommage naar Quint's monoloog in Jaws, maar dan met piemels.
Heel de film slaat nergens op en heeft geen enkel recht om goed te zijn.
Nou, hier zitten we dan. Een 3*