• 9.370.360 stemmen

Met onder meer: Tolgahan Sayışman, Fahriye Evcen en Tim Seyfi

Gesproken taal: Turks

Releasedatum: 29 januari 2009

Plot Ask Tutulmasi

De vriendelijke en charmante dertiger Ugur is een groot liefhebber van voetbal en gaat in het stadion helemaal uit zijn dak. De mooie 27-jarige Pinar is een ambitieuze zakenvrouw met een gebroken hart. Bij toeval raken de twee verzeild in de overvolle hemel van de liefde. Maar voor sommigen telt alleen de God van de voetbal. Ugur laat niemand komen tussen hem en zijn club en Pinar is niet iemand die de overtredingen van Ugur vergeeft en hun liefde een blessuretijd gunt.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van kMal

kMal

Ik ben erg benieuwd. De wat modernere Turkse films staan bekend om een (zachtjes uitgedrukt) wat clichématig verloop van het verhaal. Met alle respect voor de klassieke Turkse motion pictures natuurlijk!

avatar van ek50

ek50

Ik vond het een prachtige film vooral denk ik omdat ik ook een fener-fan bent. Na de film hoorde ik dat mensen het niks aan vonden omdat ze zelf een galatasary-fan(rivaal van fener) waren. Maar film vertelde heel mooi hoe een fener fan in dagelijkse leven gedraagd enz. Ik geef een 3.5

kan me hier weinig leuks bij voorstellen

avatar van Fatsa

Fatsa

Veel leuker en grappiger dan de meeste Turkse films die de laatste tijd worden gemaakt..Een tikkeltje romantisch en lekker veel humor..Toch wel een aanrader

avatar van Fatsa

Fatsa

Nathalie0575 schreef:

kan me hier weinig leuks bij voorstellen

Je hoort je ook niets voor te stellen, je hoort je mening te geven NADAT JE DE FİLM HEBT GEZİEN en niet je verwachtingen voordat je de film hebt gezien..Turkse humor wordt niet door iedereen begrepen..

avatar van Alina

Alina

Deze film is echt geweldig De kwaliteit van de film is echt goed. De beelden, de filmtechniek, de muziek, de acteurs... Alles is gewoon super. Er zit veel humor in. De acteurs zitten echt heel goed in hun rol en dat kun je ook zien. Het verhaal is op een hele leuke manier verteld. De film is komisch, maar ook heel romantisch en soms ook dramatisch. Voetbal interesseert mij niet echt, maar de voetballiefde van Ugur vond ik heel geloofwaardig overkomen. Ik denk niet dat deze film beter had gekund.

Gewoon een welverdiende 4,5*

avatar van sehzades

sehzades

Typische turkse film, vol met clichés. Zoo voorspelbaar.

avatar van kMal

kMal

Ik heb het een tijdje terug gekeken, en ik vond het niet iets wat ik zelf nog een keer zou kijken. Het is meer iets om met je vriendje/vriendinnetje te kijken.

Zoals ik al had voorspeld, cliché na cliché na cliché. Toch nog af en toe wel gelachen, wanneer er buiten het vaste recept voor het maken van een komedie gewerkt werd.

2,5

avatar van DonJ

DonJ

Leuke film die gewoon lekker weg keek.

De sfeer is erg vrolijk, echt een hoog feel good gehalte.