• 9.370.308 stemmen

Met onder meer: Akshay Kumar en Sylvester Stallone

Gesproken taal: Hindi, Engels en Turks

Releasedatum: 3 juli 2009

Plot Kambakkht Ishq

"Super Stuntman .... Supermodel .... Feel the Love - The Battle Begins this Summer!"

De Indische stuntman, Viraj Shergill, wordt in korte tijd heel succesvol in Hollywood. Hij krijgt hierdoor veel aandacht van de mensen om hem heen en de pers. Hij heeft echter moeite om de liefde van zijn leven te vinden. Na de moed te hebben opgegeven, ontmoet hij een Indische topmodel en wordt stapelverliefd op haar. En zij blijkt ook wel gevoelens voor hem te hebben.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

ben benieuwd, Scwarzenegger zou ook meedoen.

Iron Maiden schreef:

ben benieuwd, Scwarzenegger zou ook meedoen.

Nou ben ik geintereseerd

Ookal zijn deze 2 oude spierbonken (Schwarzeneger en Stallone) nu behoorlijk oud.

Het verschil tussen hun is dat Schwarzeneger kan acteren en Stallone absoluut niet.

avatar van roc12345

roc12345

Video : Theatrical Trailer (Kambakkht Ishq) - bollywoodhungama.com

de trailer van de film het is meer een actie comedy zo te zien

maar stallone steelt de show op de einde van de trailer

avatar van Leland Palmer

• 20219 berichten

Schwarzenegger acteren?

Nicolage Rico schreef:

Schwarzenegger acteren?

Ja, ik vind het wel goed. Vooral Terminator 2.

Stallone is echt zo'n noob

I have a brother? (nu gaat ie ontzettend dramatisch in de camera kijken) Why didnt anyone tell me? WHY?! Dat is Stalone stijl. Of hij doet gewoon achterlijk stoer. Echt ontzettend lomp ziet dat er dan uit.

avatar van Chuck Taylor

Chuck Taylor

• 1953 stemmen

jumpstylemovie schreef:

Ga eens de Rocky films, met name de eerdere, kijken zou ik zeggen.

avatar van yacoub

yacoub

stallone heeft wel effe donders veel oscars gewonnen met rocky, mischien niet voor beste acteur, maar dat zegt tocg wel iets! schwarznegger is super voor actiefilms zoals commando, en terminator!! comedy ookwel leuk toen hij zwanger (weet titel niet meer) was en in twins! grappig om naaar te kijken

jumpstylemovie

Rocky is alleen goed in Rocky en dan eigenlijk alleen maar in het eerste deel als je 't mij vraagt.

avatar van Artemis_fowl

Artemis_fowl

Nou, ik heb de film gezien, en hij valt ontzettend mee. Hij is niet geweldig, maar de liedjes zijn wel leuk, en af en toe zit er ook wel een leuke grap in.

Deze film is echt leuk om één keer te zien, daarna ken je hem wel, en dan begin je hem volgens mij steeds slechter te vinden.

avatar van Mug

Mug

Nog slechter vinden? Bijna onmogelijk. Wat een vreselijke prul van een film, die het moet hebben van veel sexy dames, meestampende aanstekelijke deuntjes en danspasjes en een special guest appearance by Sylvester 'Rocky' Stallone. Het enige spaarzame moment waar m'n mondhoeken dan toch omhoog krulden. Verder: onnozelheid ten top.... Die ene ster is behoorlijk gul.

avatar van finalman

finalman

jumpstylemovie schreef:

First Blood nog niet gezien, zeker? Of Night Hawks? Copland?

maar ah, Sly en Arnie zijn voor mij even goed.

Toch jammer dat Arnie niet meer acteert. Als ik zijn recente foto's zag, vind ik het wel spijtig dat hij zo verouderd is. Stallone is minder erg, maar die zit dan ook vol met botox