• 9.374.065 stemmen

Chandni Chowk to China (2009)

Actie / Komedie | 154 minuten

Met onder meer: Akshay Kumar, Mithun Chakraborty en Deepika Padukone

Gesproken taal: Hindi

Releasedatum: 16 januari 2009

Plot Chandni Chowk to China

Siddhu is een eenvoudige kok in Bombay en waarschijnlijk de grootste onbenul van het land. Op een dag ontmoet hij twee onbekenden uit China die hem vertellen dat hij de uitverkorene is: een reïncarnatie van hun grootste held. Zij zijn gekomen om hem mee te nemen naar zijn beloofde land. Echter laten zij de belangrijkste reden waarom ze naar hem op zoek waren achterwege. Hun stad in China is namelijk bezet door Takeshi, een gemene, buitenlandse drugsbaron. Siddhu begint aan het grootste avontuur van zijn leven om hen te verlossen van deze levensgevaarlijke misdadiger. Met de hulp van een Chinese Kung fu leermeester en de beeldschone Ms. Tele Shoppers Media, Sakhi, gaat hij de strijd aan.

Sidhu Sharma / Liu Sheng

Dada (Extended Appearance)

Sakhi (Ms.TSM) / Suzy (Meow Meow)

Chiang Kohung

Mrs. Kohung

avatar van Amercianpie

Amercianpie

hmm ik weet niet of dit een interessante film is als ik dus dit zo lees, mijn eerste oordeel en vraag is dan ook is het wel waardig deze film in de bios te laten?

ik zou het niet weten

avatar van deLeeuw

deLeeuw

• 1943 stemmen

De trailer gezien, helemaal niks voor mij als ik het zo mag geloven..

De geanimeerde landschappen zijn gewoon computer-spellen, net een goedkope versie van Medieval Total War.

Maar wie weet pakt het voor sommige nog goed uit?!

avatar van Amercianpie

Amercianpie

ja idd deleeuw:P

avatar van shakti

shakti

Afgelopen vrijdag gezien. Ik moet zeggen dat ik vooraf grote verwachtingen had. Ik zag trailers in de bioscoop en hoorde dat Warner Bros de productiemaatschappij was. Echter toen Hojo met zijn hoedje ging gooien en daarmee iemand vermoorde en vervolgens weer het hoedje opving begon ik aardig te twijfelen. Maar toen Mithun een schop gaf aan Aksay en Aksay de lucht in vloog net zo als superman, gaf ik de hoop op. Het is leuk om de film een keer te zien met een aantal grappige scenes. Ik geef 3 sterren, niet meer niet minder.

avatar van J.T.O

J.T.O

De trailer is 2x zo leuk als de film zelf. Ik weet niet of comedy films uit India altijd zo zijn, want ik vind de grappen (hoe flauw ze soms ook zijn, maar ik ben het wel enigzins gewend van de asn cinema) gewoon slecht geplaatst.

avatar van MovieQueen

MovieQueen

Ik hou niet echt van de indian comedys, maar bij deze film heb ik me kapotgelachen!:D

avatar van Quisto

Quisto

best een paar leuke momenten maar als je langer dan 2 uur op je r**t wilt zetten, kijkend naar een kinderlijk verhaaltje waarin de meest irrtante muziek en dans in voorkomt, dan is deze film echt iets voor jou..