• 9.376.689 stemmen

The Possession Experiment (2016)

Horror / Thriller | 84 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Scott B. Hansen

Met onder meer: Bill Moseley, Eugenia Gonzales en Rachel Faulkner

Plot The Possession Experiment

Student Brandon Jensen is altijd al een fan van horror geweest. Voor een theologieproject krijgt hij de kans om bezetenheid en exorcisme te bestuderen en besluit alles uit de kast te halen om de wereld te laten zien wat er op dit gebied verborgen is gebleven. Hij begint met zijn vrienden Clay Harper en Leda Morgan een inzamelingsactie om 'the Possession Experiment' mogelijk te gaan maken. Hiermee zal hij proberen op een live stream bezeten te geraken door een demon die twintig jaar geleden een aantal mensen heeft vermoord.

Father Mark Campbell

Detective Gonzales

Michael Scott

avatar van pinda71

pinda71

In Film > Nieuws > The Possession Experiment (2016):

Hallo,

Ik ben een horrorfanaat en nu zag ik een trailer over een geweldige horrorfilm. Maar ik kan de film nergens vinden!!! Als ik het goed begrepen heb kun je de film alleen online bekijken, maar dat vindt ik vaag.....

De film heet "the possession experiment" en gaat over een student die online een geest oproept en de volgers kunnen dan tegen betaling meekijken, maar dit verloopt niet goed omdat de student en de volgers zelf bezeten raken als ik de plot goed begrepen heb.....

Kan iemand mij helpen, wil de film zooooooo graag zien. De trailer is top en men zegt dat het een low-budget film is maar zo ziet de trailer er in ieder geval niet uit....alvast bedankt voor de reacties

Groetjes,

Pinda71

avatar van otherfool

otherfool

Volgens de facebookpagina van de film is de releasedatum verschoven naar oktober dit jaar.

avatar van Shaky

Shaky

Zoveelste exorcisme film en helaas biedt ook deze niets nieuws onder de zon. Warrig en zwak verhaal dat voornamelijk bestaat uit vrije saaie scenes. De film duurt maar 81 minuten, maar voelt toch aan alsof het allemaal enorm lang gerekt wordt. Geen aanrader dit.

avatar van Daan258

Daan258

Te laag gemiddelde.

Een 2,0 op Moviemeter en een 3,8 op IMDB?

Snap de negatieve berichten niet zo bij deze film. Nee het was zeker niet de beste film over exorcisme maar ik heb ze zeker slechter gezien.

Ja, het acteerwerk was dan inderdaad niet al te best maar verder zaten er zeker wat leuke momenten in de film. Een paar schrikmomenten en een heel klein beetje gore.

Gewoon prima vermaak.

Door de vele slechte reviews had ik er niet veel van verwacht maar toch kan er wel een dikke 2,5* voor geven.

5,5/10