Genre: Drama / Romantiek
Geregisseerd door: Roger Goldby
Met onder meer: Anne-Marie Duff, Ralf Little en Zoe Telford
6,5 (690)
Plot The Waiting Room
Bestaat de perfecte relatie? Waarschijnlijk niet. Maar liefde op het eerste gezicht wel! Alleenstaande moeder Anna en verpleger Stephen doen ieder wat er van hen verwacht wordt. Werken, zorgen, kinderen naar school brengen, vriendin tevreden houden. Na een vluchtige eerste ontmoeting in de wachtkamer van een treinstation kunnen ze elkaar niet meer loslaten. Zonder het van elkaar te weten worden hun levens naar elkaar toe getrokken...
vranque
Beetje verwarrend in het begin met de personages maar geleidelijk wordt het wel duidelijk en kabbelt het liefdevol door. Geen hoogstaand werk maar vertederend entertainment en zeker geen onvoldoende waard. 3*
Geweldige mooie film over echte liefde , verdriet en heel veel emotie.
Super cast in een film die zeker gezien mag worden , een dikke acht dus 4*
ange21
vond deze film niet echt wat
ben eens met vranque het is idd te verwarrend soms kan je het ff niet volgen. maar hij is aardig maar ik geef het niet hoger dan 3 sterren, omdat het op een gegeven moment beetje saai werd.
JhonieCake
Ben het eens met vranque en ange21. Het is een verwarrend begin, waar het niet direct duidelijk is wie een relatie met wie heeft. Verder vond ik dat het teveel drama had. Het is in ieder geval geen tweede keer kijken waard.
Naduah
Deze film is niet echt aan mij besteed, ik had er meer of laat ik zeggen, iets anders van verwacht. Rommelig geheel, waarbij ook ik moeite had de personen uit elkaar te houden. Ik heb hem wel afgekeken, maar daar is ook alles mee gezegd.
diaan11
Bij genre staat toch echt drama. Niet verrassend dus dat er veel drama in zit lijkt me.
GroovyDrummer
Erg mooie film ! Karakters bijzonder goed neergezet door (voor mij) onbekende acteurs....!
Fran
- 1953 berichten
In het begin konden de karakters mij niet echt boeien. Ik had soms ook geen idee wie nou wie was en wie nou precies wat met elkaar had. Het verhaal bleef ook lange tijd nogal saai. Je ziet wel allerlei personages maar waar het nou precies over ging en wie ze nou precies waren vond ik in het begin nogal wazig.
Pas na drie kwartier begon ik er wel een beetje in te komen. Daarna werd de film ook wat boeiender om naar te kijken omdat je de personages wat beter leert kennen. Het verhaal met de oude man vond ik heel mooi erdoorheen verweven.
nightbreed
Redelijke film met goed acteerwerk en een vrij origineel en sympatiek script. Het enige wat me echt tegenstond was het einde, dat paste niet bij de film.
je80roen
Goeg geacteerd, maar ontzettend saai. Het kabbelt maar een beetje voort en uiteindelijk gebeurt er wat je de hele film al verwacht. Dus saai en voorspelbaar.
jikamajoja
Héél knappe, trage film, met een geweldige Anne-Marie Duff !
Ook prachtige soundtrack van de Zweedse Oh Laura.
Couch Potato
Dàt had ik nou ook.. éér ik door had dat er 2 blondines in het verhaal zaten.....
Uzza_Sparta
prima prestaties van de twee hoofdrol spelers die allerbij waren begonnen in hit TV series tien jaar geleden: Anne-Marie Duff (uit Shameless) en Ralf Little (uit Royle Family)
ik zag ook Frank Finlay voorbij komen van de Musketeers films in de jaren 80
een aanrader
Alleygator
Beetje vreemd is het wel: doen alsof het de gewoonste zaak van de wereld is: vreemdgaan. Toch neemt het verhaal op een crusiaal moment een andere wending als de vrouw op slag verliefd wordt op een voorbijganger en de overspelige buurman in de kou laat staan.Verrassende rol van Anne-Marie Duff die in Nowhere Boy de rol van John Lennon's losbollige moeder speelt.
Charmante film waarin een korte ontmoeting tussen twee vreemden leidt tot liefde op het eerste gezicht. Geloofwaardige personages en relaties en een aangenaam tempo. Een emotievolle doch subtiele film over liefde, ouderschap, eenzaamheid, relaties, vreemdgaan en ouder worden. Goeie acteurs waarvan Anne-Marie Duff het meest opvalt.
fritsje
aardige kabbelfilm,de bejaarden waren grappig en de geile buurman irritant.
missl
Het gras is altijd groener aan de overkant. En van dit principe hebben ze een film gemaakt, het kon mij niet bekoren.
93.9
Prima film. Einde had wel anders gemogen. Toontje Lager zong het al 'net als in de film - ik wil het'....
Zo realistisch de film tot einde was, zo drakerig de laatste minuut.....
Jammer....
Boenga
Zoals ik hierboven ook al lees: het is even zoeken om de personages een plaats te kunnen geven in het verhaal, en zeker ook om de twee blonde dames niet met elkaar te verwarren.
Eens je mee bent is dit een sobere, maar heel boeiende en meeslepende film - met bijzonder sterk acteerwerk. Ralf Little (deed me een beetje aan Rowan Atkinson denken): nooit van gehoord, maar is echt heel goed. Ik vraag me wel af wat het nut is van het in beeld brengen van z'n toiletbezoeken.
MAAR... dat einde... Hoe kan iemand nu zo 'n sterke film maken, en daar zo 'n onzinnig, onbenullig en goedkoop einde aankleven ??? Als Goldby mijn zoon was, ik zou hem bij deze onterven.
4* voor de film, maar een volledige * eraf voor de laatste twee minuten.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Azuloscurocasinegro