• 9.372.898 stemmen

Geregisseerd door: Massimo D'Anolfi en Martina Parenti

Met onder meer: Brett Brings Plenty, Marina Vlady en Mo Brings Plenty

Gesproken taal: Italiaans, Duits, Engels, Frans en Japans

Plot Spira Mirabilis

De documentaire Spira Mirabilis houdt zich bezig met onsterfelijkheid door de vier elementen van de natuur: water, lucht, aarde en vuur. Het concept van onsterfelijkheid, in de zin van het leven voor altijd, impliceert geboren te worden en de dood te overwinnen. Kan dat? En hoe kunnen we dat bewerkstelligen?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Malick

Na Voyage of Time is dit de film waar ik het meest naar uit kijk in Venetië. Verwacht wel wat 'vuurwerk'.

Onbeschrijfelijk!

avatar van John Milton

John Milton

Malick schreef:

Onbeschrijfelijk!

Ieder (half) jaar sinds dat bericht check ik even of hij misschien al ergens te zien is. Tot nu toe weinig geluk.

Malick

Is gewoon op DVD uitgebracht hoor.

avatar van John Milton

John Milton

Malick schreef:

Is gewoon op DVD uitgebracht hoor.

Ja, maar 30 Zwitserse Frank voor een fysiek schijfje was niet helemaal wat ik bedoelde, ik dacht het jaar erop meer aan de bios in NL en sindsdien meer aan VOD. Jeroentjuhhh heeft al mijn honderden dvds voor een habbekrats opgehaald, die aanschaffen is voor mij allesbehalve gewoon

De tijd dat ik ongezien dat bedrag aan een film uitgaf (helemaal van filmmakers die ik niet ken) is al even voorbij, zeker 480p fysieke schijfjes waar ik eigenlijk geen plek voor heb. Zelfs al had je 5 sterren gegeven. Ik moet zeggen, ik koop uberhaupt niet veel meer, aangezien ik nieuwe titels eigenlijk zelden meer dan 2 keer bekijk. En dan mag het tenzij ik er zelf heel warm van wordt, niet meer kosten dan maand kijken wat ik wil bij een VOD aanbieder: terwijl ik omkom in de ongeziene titels is dat gewoon geen goede deal.

Blijf het jammer vinden dat ze de HD versie die ze ongetwijfeld hebben niet voor 3-10 euro te huur aanbieden op Vimeo of wat dan ook, desnoods op de site van de distributeur zoals Cinéart dat doet. Hopelijk neemt zulks een vlucht de komende jaren, daar betaal ik wel voor. Kan ik ook even makkelijk zien waar je zo enthousiast over bent, zonder het risico te lopen 27 euro lichter te zijn voor iets waar ik misschien wel helemaal niks mee kan.

avatar van tbouwh

tbouwh

Creatie op zowel een microscopisch als een ambachtelijk niveau, met een glansrol voor geluid.