• 9.371.694 stemmen

Sex by Advertisement (1968)

Erotiek | 82 minuten

Genre: Erotiek

Alternatieve titel: S_x by Advertisement

Geregisseerd door: Joel M. Reed

Met onder meer: Geri Miller en Joel M. Reed

Plot Sex by Advertisement

Dokter Joanne Ridgefield geeft u uitleg bij de meest bizarre seksadvertenties: vogelspotters die naast het bekijken van onze gevederde vrienden ook het vrouwelijk schoon in zicht willen hebben, rariteiten in een "pornoclub", een masochistische bejaarde, een idioot die in urinoirs rondhangt en nog veel meer.

Blackmailed Woman (onvermeld)

Sadist in Park / Transvestite (onvermeld)

Woman in Exploitation Movie (onvermeld)

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Oei, wat is dit nu weer voor shockumockumentary?! Heel erg slecht eigenlijk, maar vanwege de bizarre fake inkijk in de (toen) veranderende (want vrijer gemaakte) wereld van de contact/seksadvertenties in Amerika - of zoiets - en wat aardige vintage nudes nog uit te kijken. Qua film/verhaal, camerawerk, geluid (het was er gewoon bijna niet, behalve de commentaarstem!), acteerwerk ( ) moet je hier gewoon niet zijn - dan weet je dat alvast (alsof je het nog niet wist!).

1,5*.

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Veel shockumentaries waren eigenlijk pseudo-documentaries en duidelijk in scène gezet, zo ook deze. Erg sexy is het allemaal niet al moest ik wel lachen hoe men destijds seksadvertenties kon verbloemen met vermelding zoals "een oppas voor stoute kinderen", eigenlijk iemand die een man of vrouw zocht die into BDSM is
Genoeg bloot maar het wordt vaak nodeloos lang uitgesmeerd. Beste gedeeltes vond ik nog de oude man die eigenlijk te verlegen was om naar een naakte vrouw te kijken maar plots heel gelukkig werd als hij haar mocht bodypainten. Nog een andere leuke was de kerel die op een heel gekke manier door een zelfgemaakte lederen riem te verkopen aan een BDSM-liefhebber plots de hofleverancier werd van BDSM-spullen voor dit soort clubs. De andere dingen ben ik alweer vergeten.