• 9.370.271 stemmen

A Thousand Pleasures (1968)

Horror / Thriller | 70 minuten

Genre: Horror / Thriller

Geregisseerd door: Michael Findlay

Met onder meer: Janet Banzet, Uta Erickson en Michael Findlay

Plot A Thousand Pleasures

"Trapped by the fury of each other's white-hot emotions!"

Richard Davis (Michael Findlay) vermoordt zijn vrouw (Roberta Findlay), stopt haar lijk in zijn auto en rijdt weg. Onderweg pikt hij twee liftsters op, die het lijk ontdekken en Richard mee naar huis nemen. Het huis blijkt een broedplaats van gestoorde lesbiennes, die graag een babytje willen! De kleine die ze al thuis hebben voldoet namelijk niet: een volwassen, doch krankzinnige vrouw met een luier aan, in een grote wieg. En arme Richard moet blijven, om als zaaddonor te dienen!

avatar van gorelover

gorelover

wat een belachelijk slechte film, slechtste film ooit gezien.

het is dat ik niet lager dan 0.5 kan geven, anders had ik het gedaan.

avatar van Nunslaughter

Nunslaughter

Meestal naakte vrouwen in wat bizarre en leuke scenes.

Waarschijnlijk de enige film waar een volwassen vrouw in een pamper aan een borst zuigt terwijl ze zweepslagen krijgt.

Leuke film voor de fans!

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

Wat vooral opvalt is hoeveel hier klassieke muziek in gebruikt wordt! Erg wennen en best jammer als je de typische '60s muziek opeens hoort dreunen en dus weet hoe het ook had gekund. Misschien hier en daar wat klassiek had best gekund, zoals bij de introductie van 'baby' o.i.d., maar dit was teveel van het goede. Verder begon het best geweldig, maar al snel kwam de ene slepende (en helaas saaie) scene na de ander voorbij. Oh ja, die narrating Findlay... terribul!

Wegens de immer aanwezige, altijd plezierige GH-elementen nog wel 2,0*.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een typische film die zo ontzettend fout is, dat hij uiteindelijk goed wordt.

Het genre horror/thriller is volkomen misplaatst. Deze film trekt met name een beperkt aantal sicko's aan. Personen die warm worden van vintage borsten en zweepslagen. Te fout voor woorden.

1,5 *

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Mensen die dit saai vonden moeten "Take me Naked" proberen van dezelfde regisseur daar gebeurt helemaal niets in op het gebied van verhaal. Hier is dat ook niet denderend maar dat is niet echt zo belangrijk in een exploitatiefilm waar denigratie en naakt centraal moeten staan. Dames met flink wat vlees in de kuip dat zie ik wel graag. Ondertussen is volledig naakt ook toegestaan. Ja een aantal dingen zijn te zot voor woorden: volwassen vrouw die als baby dient en langdurig de borst krijgt terwijl ze zweepslagen in ontvangst neemt, de ontvoerde man die uiteindelijk wordt verstikt door de grote borsten van een van de dames. Al die gekkigheid geeft de film een zekere charme, een van de betere in het genre.