• 9.369.458 stemmen

Alternatieve titel: Sharks in Venice

Geregisseerd door: Danny Lerner

Met onder meer: Stephen Baldwin, Vanessa Johansson en Giacomo Gonnella

Plot Shark in Venice

"Welcome to the perfect tourist trap"

David is op zoek naar zijn vader die op mysterieuze wijze is verdwenen terwijl hij in Venetië aan het duiken was. Daarbij stuit hij op een cryptisch spoor dat leidt naar de verloren Schat van de Medici. Als de maffia van de schat te horen krijgt, wordt de vriendin van David ontvoerd, waardoor hij gedwongen wordt een race tegen de klok te beginnen. Daarbij moet hij de wateren van Venetië trotseren. Deze wateren worden echter geterroriseerd door de perfecte moordmachine: de witte haai.

Poisonthewell

Potverdikkie! Ik was vorige maand in Venetie en dacht toen; wat als hier nou een dikke haai binnenzwemt? Dat zou een leuke horrorfilm kunnen opleveren... Ik ben benieuwd.

avatar van stephan73

hrdcr-hooligan

Poisonthewell schreef:

Bwahaha! Schitterend...

"schitterend''

ik neem aan dat je de film nog niet gezien hebt...

dat ze dit een Horror durven te noemen, is echt weer zo'n film wat je 1X kijkt en dan na 20 jaar weer eens uit de kast haalt...

vond het echt een enorme tegenvaller, vooral de special effects waren niet om aan te zien..

Ondanks alles toch nog 2*

voor sommige leuke momenten in de film.

Poisonthewell

ik had t inderdaad over de trailer

avatar van hatebreed

hatebreed

uh aan de hand van de trailer zeg gewoon zwaar nep

ohoh of: zwaar fokking nep

avatar van crack1

crack1

Oeps, ik denk.....neenee, ben er zeker van dat ik deze laat voorbijgaan!

avatar van eppy

eppy

'k heb ooit lang, lang geleden een artikel gelezen over een plaats, vraag me niet naar de naam, in de buurt van venetie waar onder ander ook onze koningin vertoeft een ware haaien plaag uitbrak een regiseur of bekende fotograaf (!?)is hierdoor om het leven gekomen.

deze plaag kwam voor uit overbevissing van het gebied.

plus is het niet zo raar dat haaien het zoetwater verkiezen voor voedsel dit gebeurt immers al in india op de ganges, en er gaan geruchten in het rond dat dit ook al in maine (V.S) en canada gebeurt. het feit is dat de haaien rond maine springen zoals de trailer laat zien, dit deden ze tien jaar geleden nog niet!!

de film zal wel bagger zijn maar toch wil 'm zien..want we weten niet wat de toekomst ons brengt met onze huidige klimaats verandering wie weet zwemmen er dadelijk wel haaien door venetie...of misschien wel in onze wateren, ze zijn namelijk al gespot in de noordzee, dit dier heeft al vijfenzestig miljoein jaar evolutie overleeft en ik denk niet dat het zin heeft om de moed op te geven...

avatar van anco12

anco12

ik heb de trailer gezien zag er niet slecht uit ben benieuwd als ik hem gezien heb of ik er nog zo over denk je hoort het wel

avatar van crack1

crack1

Trailer zag er niet slecht uit...

avatar van god1

god1

hahaaaha wat een nepperd

heb al veel haaienfilms gezien maar dit slaat alles

zulke nepscene's heb ik zelden (of nooit) gezien

van mij een dikke 0.5

echt mensen. dit is het bekijken niet waard

avatar van anco12

anco12

ik heb net de film gekeken, is op zich nog niet z;on slechte film.

maar het was meer een mafia film die op zoek waren naar een schat.

waar zo af en toe een haai in voor kwam.

die dan van veel te dicht bij gefilmd was, zo dat je niet goed kon zien wat hij beet.

viel een beetje tegen als je van een goede haaien film houd kijk dan deep blue see voor mij een 3

avatar van wimaroca

wimaroca

is altijd nep!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poisonthewell schreef:

ohoh of: zwaar fokking nep

avatar van markel66

markel66

Ik wou eigenlijk al afhaken bij de duikers in de eerste scene, die praten met elkaar via een intercom systeem

Raar is wel dat ze allemaal een beademingsapparaat in hun mond hebben.

Volgens mij praat dat een beetje moeilijk.

Ik heb em afgekeken om te kunnen stemmen

Goede flim

Begin van de flim is zeer goed, de spanning blijft erin zitten.

Wel een aanrader

avatar van jet li

jet li

waardeloos net gezien het verhaal is niks de effecten zijn om te huilen zo slecht zelden zo iets beroerds gezien 0,5 voor de moeite of zoiets

avatar van Ruben1994

Ruben1994

wat een bagger trailer, dese ga ik dus echt niet kijken!

heel mischien als ie op tv komt en ik me kapot verveel...

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Na 10 minuten film besloot ik toch eens op Moviemeter te kijken... En wat ik na die 10 minuten al dacht bleek waar: rukfilm.

Dus maar even de trailer kijken, werd het niet veel beter op. Leek wel Indiana Jones. Next!

avatar van wade

wade

Slechte film. Het acteerwerk is echt niet om aan te zien, dat rammelt aan alle kanten, maar wat wil je ook met een film waar Stephen Baldwin in meespeeld.

Er is geen enkele emotie of lach bij de acteurs waar te nemen.

het verhaal is op zich wel grappig, een soort indiana jones maar dan very low budget.

Knap knip en plakwerk vanuit documantaires wat betreft het voorkomen van de haai. Jaws deed het beter, en dat terwijl ze hier 33 jaar langer de tijd hebben gehad om er over na te denken.

Voor de mensen die naar italie op vakantie willen, dit is wel leuk om een indruk van venetie op te doen.

Nee, zonde van de tijd.

avatar van Vascago

Vascago

Hahhaha heb me kapotgelachen om die trailer. Volgens mij is dit weer een film in de categorie "zo slecht dat ie leuk is". Ga hem zeker ook een keertje huren.

avatar van namingway24

namingway24

Ik verdedig graag mijn voorliefde voor b-films maar zelfs ik kan hier geen goed cijfer voor geven. Een vreemde combinatie van genres die om aandacht schreeuwen. Ik moest wel lachen om die "briljante" montages bij de haaienaanvallen en Baldwin was niet eens slecht.

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Hoe verzinnen ze het. ½*

Die haai leek nergens op.

avatar van Phantasm

Phantasm

Het was weer eens een ander idee met de schat en zo, wel aardig in elkaar gezet, redelijk verhaal.

avatar van Vascago

Vascago