• 9.375.523 stemmen

Geregisseerd door: Jon Ivay

Met onder meer: Alun ap Brinley, Geoff Bell en Peter Bowles

Gesproken taal: Engels en Tsjechisch

Plot Freebird

Fred, Tyg en Grouch, drie Londense motorrijders, verlaten Londen op zoek naar een vreemde hippie en zijn cannabis-boerderij in de bergen. Fred had een belofte gedaan aan een oude vriend "the Chairman", dat wat er ook gebeurt, hij zal niet terugkeren met lege handen. Wat een leuk weekend in de bergen had moeten zijn, loopt uit op een nachtmerrie.

avatar van Betamax

Betamax

Viel me erg tegen. Had het idee een leuke film "Hilarious" (volgens de hoes) te gaan zien en dat viel enorm tegen.

Super slap verhaal.

Absoluut niet leuk.

De ene trip na de ander trip volgen elkaar op.

Slecht!

avatar van Joän

Joän

Heb de film gisteren gezien.

Eerste helft had ik niet de indruk dat het om een komedie ging.

Halverwege werd de film wat grappiger vanwege de trip scenes.

Ik heb echt een paar keer dubbel gelegen om de trip scenes.

Het is geen film waar ik een wow gevoel bij heb en het is ook zeker geen film die ik voor een tweede keer zou willen bekijken.

Heb ook het idee dat dit meer een film is voor de blowers en paddo gebruikers.

avatar van voomzap

voomzap

Een goed geprobeerd maar toch enigzins mislukt filmdebuut. Toch wel kunnen lachen om de absurde situaties waar de trippende heren zich in bevinden. Voor liefhebbers van Cheech en Chong zeker de moeite waard.