• 9.370.192 stemmen

Komedie | 147 minuten
Nog geen stemmen

Genre: Komedie

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Tadanobu Asano, Shido Nakamura, Yusuke Santamaria en Genki Sudo

Met onder meer: Ryô Kase, Ren Ôsugi en Koji Matoba

Gesproken taal: Japans

Plot R246 Story

Route 246 is een 122,7 kilometer lange weg die via trendsettende gebieden als Aoyama, Omotesando, Harajuku en Shibuya gaat naar Numazu City. Zes regisseurs verwerken hun liefde en gevoelens in deze weg tot een omnibus.

avatar van Knisper

Knisper

Asano's contribution is "224466", a sci-fi fantasy where he plays an E.T. from a rock'n'roll planet who's lost his crucial drum kit and is beginning to weaken. An old man named Torakichi (Kase Ryo) and a wee girl called Shidomi (Omori Ayane) come to his aid and try to track down the one person who knows where the drum kit is: Osho (Nagase Masatoshi). To get the info out of him, Shidomi has to engage in a guitar battle with a boy axe wizard... Arai Hirofumi and Toyohara Kosuke also appear and the script is by, who else, Aoyama Shinji.

bron: http://www.ryuganji.net/2008/03/13/asano-tadanobu-directs-again-teaches-earthlings-how-to-rock/

Op Twitch ook al een aantal keer voorbij zien komen. Altijd leuk dit soort omnibus films.

kinjutsu

Oh ik dacht dat Asano deze hitori de geregisseerd had, maar er blijken nogal wat andere regisseurs in het spel te zijn.

Heel erg benieuwd naar wat dit gaat worden.

Wordt een omnibus film toch, verschillende regisseurs die hun eigen kortfilm regisseren. Kijk hier best naar uit, altijd leuk dat soort films.

kinjutsu

Ja klopt, maar toen ik dit 2 maanden geleden bekeek stond volgens mij alleen Asano's naam als regisseur. Trailer ziet er fijn uit op 1 ding na, er lijkt een soort documentaire over Kanye-West-Bril-dragende-Japanse-Hiphoppers in te komen... Daar heb ik persoonlijk niet zo heel veel behoefte aan maar, maar misschien pakt het nog goed uit.

Segment: Dead Noise

Plot: Japanese hip hop has established a firm position in Japan. But what goes on inside the heads of the artists currently leading the hip hop industry?

avatar van Tayama

Tayama

Laatste 2 tot 5 jaar is Hiphop heel groot geworden in veel Aziatische landen zoals Japan en Zuid-Korea, maar ook bijv. Vietnam en Mongolië. Best interessant om te volgen. Terwijl ik echt niets met het genre heb.

Wel leuk project dit dus. Moet nog blijken uiteraard. Ik ken alleen Asano maar

kinjutsu

Ik heb ook even een backgroundcheck naar Genki Sudo gedaan. WAT?! hij is een freefighter! Een echte showfreefighter met absurde entrances en moves die je alleen in videogames ziet. Hij is nog erg goed ook. Glansrijke carriere, en heeft bovendien een paar Nederlanders op zn K.O. lijst staan.

Plot hierboven klinkt wel leuk, maar dat stukje wat Knisper quote dan weer helemaal niet.