• 8.900.925 stemmen

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Andrew Van Slee

Met onder meer: Brody Hutzler, Krista Allen en Maeve Quinlan

Plot Totally Blonde

De sexy brunette Meg Peters is een vrouw die de Ware Jakob maar niet kan vinden. Tot ze een beetje hulp krijgt uit een flesje blondeermiddel, waarna haar liefdesleven in 'Full Swing' van start gaat met de clubeigenaar Van Martin. Het wordt pas echt gecompliceerd als ze de miljonair Brad Wilson tegenkomt.

avatar van Ericinho

Ericinho

In vergelijking met deze film zijn haar 'soft-erotische' uitspattingen uit 1994 ware pareltjes. De film heeft zo z'n momenten, maar die zijn zeldzaam. Zeerzeker niet te vergelijken met het wel leuke Legally Blond (dus niet misgrijpen in de videotheek mensen )

avatar van Prissie

Prissie

Wat zal ik zeggen.Ik heb hem op dvd.Hij is best leuk.Maar wel erotisch.Hoewel er geen echte seks in voorkomt praten ze er wel over hahah

avatar van Movie_Diva

Movie_Diva

Vond het opzich wel een leuke film.Dat er bij staat dat het voor alle leeftijden is ben ik het niet mee eens.Er zitten best soft erotische stukjes in en misschien als kleine kinderen de film zien dat ze die stukjes dan na gaan doen Soms had er meer humor in gemogen maar ik vind hem wel oke.Een 4,5

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Prissie schreef:

Zal wel niet heel schokkend zijn aangezien hij om 1 uur in de middag te zien is...

avatar van Lynda

Lynda

Deze film is helemaal niet erotisch joh!

Ik vond het best een grappige film.

Vooral het stukje in de mac drive vond ik erg flauw maar leuk. Gewoon leuk voor de zondagmiddag

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

• 2016 stemmen

Michael Buble zit hier zelfs in

avatar van MissyNador

MissyNador

Pff wat een slecht film! Een van de slechtste films die ik ooit heb gezien.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Zwak. Andrew Van Slee's eerste film en die is dan nog het populairst geworden alhoewel ik niet echt weet waarom. Wat een voorspelbare film ! Humor valt tegen en Bordy Hutzler is gewoon slecht. Afrader