• 9.369.514 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Jasmine Yuen Carrucan

Met onder meer: Travis McMahon, David Lyons en Bryan Brown

Plot Cactus

"Choose the wrong road and you're..."

Een man wordt ontvoerd uit zijn stad van herkomst in de rustige uren van de nacht en de kidnapper, John Kelly, brengt de betrokkene naar de Australische Outback, waar de gijzelaar wordt afgeleverd. Naarmate tijd en afstand voorbij vliegen, worden de krachten en uithoudingsvermogen van beide mannen tot het uiterste gedreven.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Beetje saaie film. Weinig spanning en verder niet veel bijzonders.

Maar geen volledige flauwekul. Het acteren en camerawerk zijn wat mij betreft in orde. Ik kon mijn aandacht erbij houden en dat is belangrijk.

avatar van stinissen

Ik vond hem juist helemaal niet saai en de film wist me 90 min te boeien.

avatar van tonniedorrie

tonniedorrie

Vond het acteren in deze film wel goed maar het verhaal op zich vond ik toch raar .....allemaal gedaan voor een zieke vrouw????

en dan dat abdrupte einde en dan weer waarom eigenlijk wie was die gast trouwens die hem doodschoot ...'
nee een hele rare verhaallijn heel wazig ..jammer van de film want het acteren was heel goed het verhaal was flut ...daarom 2*

avatar van RickZ

RickZ

Austalische roadmovie waarbij de weinig spanning aan het einde zit. De dialogen zijn niet interessant

avatar van bramsel

bramsel

Hee tonniedorrie, bedankt man, heb je wel eens gelezen wat er boven het venster waar je je bericht in geeft staat?

GEEN SPOILERS. Verpest geen belangrijke gebeurtenissen voor mensen die een bepaalde film nog niet gezien hebben.

Plaats dan iig spoilertags...

avatar van gerwinmaster

gerwinmaster

Ik heb de film met pijn en moeite afgekeken, maar eigenlijk kon hij me niet echt boeien. Wel een goede acteur, die Travis McMahon, daarom nog net een 2*.